Atatürk'e Hakaret Eden Safiye İnci'nin Cezası Belli Oldu!

Atatürk'e küfür ettiği için gözaltına alınan Safiye İnci hakkında karar açıklandı. Mahkeme İnci'yi 2 yıl 6 ay hapisle cezalandırdı.

09.10.2018-15:31 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-15:25) Atatürk'e Hakaret Eden Safiye İnci'nin Cezası Belli Oldu!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e dönük Anıtkabir'de çektiği provokasyon içerikli videoyu sosyal medyadan yayınlayan Safiye İnci'ye 2 sene 6 ay hapis cezası verildi.

SAFİYE İNCİ NE DEMİŞTİ?

Safiye İnci, "Çok utanıyorum. Keşke gelmeseydim diyorum. Çok ısrar ettikleri için geldim. Atatürk'ü zerre derece sevmiyorum. Türkiye'yi de Atatürk kurtarmadı. Hani Tayyip'i sevmeyen Atatürkçüler var ya, Atatürk Tayyip'in b... dahi olamaz" ifadelerini kullanmıştı.

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul'da ikamet eden ve çarşaflı bir genç kız olduğu bilinen Safiye İnci'nin Atatürk'e hakaret eden videosunun sonrasında halk, sosyal medyadan İnci'nin tutuklanmasına dönük paylaşımlar yapmaya başladı. Tepkiler karşısında, Ankara Başsavcılığı olayla alakalı Safiye İnci hakkında soruşturma açtı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olayın sonrasında Safiye İnci, 'Atatürk'e hakaretten tutuklanarak cezaevine sevk edilmişti.

SAFİYE İNCİ KİMDİR?

Anıtkabir önünde çektiği ve Atatürk'e hakaret içeren sözlerin bulunduğu videoyu sosyal medya sayfasından yayınlaması ile halkın büyük tarafının tepkisini toplayan Safiye İnci, tepkiler karşısında gene sosyal medyadan özür diledi. Hakkında ayrıntılı bilgi olmayan Safiye İnci'nin İstanbul'da ikamet ettiği biliniyor. Videoyu sosyal medyada yayınlayıp büyük tepkinin odağı olan İnci, olayın sonrasında bütün sosyal medya sayfalarını kapattığı bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal