Ataşehir'de Taksici Terörü Ünlü Şarkıcının Kardeşini Hedef Aldı!

İstanbul'da taksici terörü bu kez 3 yıl önce yaşamını yitiren ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın kardeşini hedef aldı. Abisi gibi şarkıcı olan Abdullah Erkal, Ataşehir'de Metin D. isimli bir taksici tarafından darbedildi.

15.07.2020-10:27 - (Son Güncelleme: 15.07.2020-10:00) Ataşehir'de Taksici Terörü Ünlü Şarkıcının Kardeşini Hedef Aldı!

Ataşehir’de Metin. D adlı bir taksi şoförü, ücret sebebiyle tartıştığı müşterisi Abdullah Erkal'ı yumrukladığı için yolcu taşıma belgesi süresiz olarak elinden alındı.

Ataşehir,  Esatpaşa Mahallesi’nde önceki hafta Cumartesi günü, saat 22.00 gibi yaşanan söz konusu arbede de, taksici Metin D, alkollü olduğu öne sürülen müşterisini istediği adrese kadar getirmiş ancak burada müşterisi ile arasında bir ücret tartışması yaşanmıştı.

Sözlü ifadelerle başlayan tartışmanın yerini kavgaya bırakmasıyla, taksici Metin D, hakaret içerikli sözler kullandığınıı iddia ettiği bahsi geçen müşterisi Abdullah Erkal'a yumruk atmıştı. Kavganın ardından taksici olay yerinden ayrılmış yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansımıştı.

Bahsi geçen bu olayın ardından görüntülerin basına sızması sonucu inceleme başlatan Toplu Taşıma Hizmetleri Müdürlüğü, şoför Metin D. hakkında işlem yaparak Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi’ni (TUDES) süresiz olarak elinden aldı.

Diğer taraftan darp edilen alkollü müşterinin de 11 Mayıs 2017’de yaşamını yitiren ünlü sanatçı İbrahim Erkal’ın kardeşi şarkıcı Abdullah Erkal olduğu açıklandı. Ayrıca tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı da duyuruldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal