Ataşehir Karayolunda Örümcek Adam Şaşkınlığı

Ataşehir'de bir otomobil üzerinde görülen Örümcek Adam kostümlü kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı. Görüntüleri kayda alan sürücü ile örümcek adam arasında komik anlar yaşandı.

29.09.2020-11:57 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-11:30)

Ataşehir D-100 Karayolu'nda bir otomobilin üzerindeki 'Örümcek Adam' kostümlü kişiyi görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bir sürücü o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

D-100 Karayolu'nda park halindeki bir aracın üstündeki 'Örümcek Adam' kostümlü bir kişi ve çevresinde trafik polislerini gören vatandaşlar hayrete düştü. O anları cep telefonu kamerası ile kayda alan  Ferruh Özkan isimli bir sürücü ile kostümlü kişi arasında komik anlar yaşandı. "Ne haber Spiderman" diyen sürücüye Örümcek Adam "Selamun Aleyküm" yanıtını verdi.

"İLK ÖNCE HEYKEL ZANNETTİK"

Yaşananları anlatan sürücü Ferruh Özkan, "Ben çekmeye başladım ama uzaktan ben onu manken heykel zannettim. Bakıyoruz arabanın üstünde. Yakınına gelince oğlum dedi ki: 'Baba hareket ediyor bu.' Dikkat ettik, baktık, hakikaten hareket ediyor. Ondan sonra 'naber Spiderman' deyince döndü 'Selamünaleyküm' dedi.  Trafik olduğu için duramıyorsun polis çevirmiş ceza yazıyordu muhakkak. Ne olduğunu anlayamadık geçtik. Durma imkanımız olsa çok çekerdik." dedi.

Diğer yandan Örümcek Adam kostümlü Burak Soylu, sosyal medyadan gösterinin izin alınarak yapıldığını duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal