Astrologların 2017 Kehanetleri

Astrologların 2017 kehanetlerine, Öner Döşer, Hande Kazanova, Dinçer Güner, Naz Bayatlı'nın açıklamalarına galerimizden ulaşabilirsiniz.

28.11.2016-11:47 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00)  Astrologların 2017 Kehanetleri

ASTROLOGLARIN 2017 KEHANETLERİ ERDOĞAN'IN DOĞDUĞU GÜN...

Dünyanın ilk Astroloji Festivali dün Maslak Uniq'te başladı. Astrolojinin 5 yıldız ismi dünya meselelerini, 2017'yi, Fethullah Gülen'i Türkiye'yi ve Trump'ı anlattı. 

Astrolog Öner Döşer, "26 Şubat’taki güneş tutulması ise Cumhurbaşkanımızın doğduğu gün gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanının bundan sonrasına karar vermesi açısından da belirleyici bir dönem" dedi. 

‘WALL STREET ALT ÜST OLACAK’

Dinçer Güner: Jenerasyon gezegeni Uranüs, 2018’de Boğa’ya geçiyor. Boğa, toprak ve finansla alakalıdır ve Uranüs, sistemi isyankâr ve şaşırtıcı biçimde değiştirir. Uranüs, Neptün ve Plüton’un burç değiştirmesi ve birbirleriyle olan geometrik açıları, değişen trendleri anlatır. 2017 de büyük değişimlerin başlangıcı, bilhassa 21 Ağustos tutulması liderlerin güç ortaya koymak isteyeceği bir dönem. Mars, gücünüzü nasıl kullandığınızı gösterir, bilinçli kullanılmadığında yıkıcı bir çocuğa dönüşür. Öte yandan Uranüs, Satürn, Plüto ve Jüpiter açıları Wall Street’i alt üst edecek gibi. 

KOVA-ASLAN TUTULMALAR

Bu yıl tutulmalar Aslan-Kova aksında. Aslan, yönetici pozisyonundakileri gösterirken Kova, toplumsal hareketleri anlatır. İnsan hakları, düşünce özgürlüğü meseleleri gündeme gelecektir. ABD bazlı konuşursak özerklik çabaları, kopma istekleri gündeme gelebilir. Bu tutulmalar “Amerikan rüyası”nın da sonu demek. O özgürlükler ülkesinin bir balondan ibaret olduğunu ve değişen yöneticilerle çehrenin nasıl değiştiğini göreceğiz. Dünyada tek adam yönetimlerine karşı dikkat çekici bir isyan enerjisi var. Trump da halkı kışkırtarak isyana teşvik edecek. 

‘GÜÇ DOĞU’YA KAYIYOR’

Büyük resme bakınca önümüzdeki 3-4 yıl içinde finansın Doğu’ya, özellikle Çin’e kayacağını; tüketimden çok üretime yönelik bir sisteme geçileceğini söyleyebilirim. Ne yazık ki Uranüs Boğa çok büyük depremleri de beraberinde getirecektir.

Donald Trump aktif, çekincesiz ve direkt bir profil ortaya koyabilir. ABD’nin haritasında Ay, Kova burcunda ve tutulmalar ay derecesini tetikliyor. Ay, halk ve halkın demokrasi arzusuyla yüksek oktavlı çıkışlar yapması demektir. Ben Trump’ı “Kapitalizmin sonunu getiren kapitalist” olarak görüyorum. Bu dönemde seçilmesi tesadüf değil. ABD haritasının gelirler, kredi ve borçlarla ilgili alanıyla açıları var. Öte yandan Neptün-Balık geçişleri daha önce de hep kapitalizmi çökertmeye yönelik hamlelere denk gelmiş. 

Özellikle 2020’yle birlikte, süper güç dengelerinin değişimine ve Çin’in yükselişine şahit olacağız. Yükselen derecesinden çok önemli transitler alan Çin, büyük önem kazanacak. Güç, Doğu’ya kayıyor. Astroloji’de 240 yıllık döngüler vardır, son döngü 21 Aralık 2020’de Jüpiter ve Satürn’ün Kova’da birleşmesiyle sona eriyor. 

2017’DE TÜRKİYE

Hande Kazanova: Bizi zorlayan süreçler var. 4 Mart itibariyle Venüs önce Koç’ta, sonra Balık’ta gerileyecek. Girişimler ve parayla ilgili sıkıntılar yaşayabiliriz. Büyük borçlar altına girmemeli, kaynaklarımızı idareli kullanmalıyız. Jüpiter-Plüton karesiyle ilgili önemli tetiklenmelerimiz, T-Kare’lerimiz var. Tutulmalar Türkiye haritasının parasal alanını etkiliyor. 26 Şubat tutulması vergiler, krediler, faizler alanında çok büyük yapılanmalar getirebilir. 

‘BAŞKANLIK SİSTEMİ TARTIŞMALARI’

Dinçer Güner: Türkiye’nin tepe noktasından geçmeye başlayan güçlü bir Neptün transiti altındayız. Neptün biraz namussuz bir gezegendir; her şeyi manipüle eder, çok iyi ambalajlayıp bir hayal ve illüzyon sunar. Satürn de Yay’da ve Türkiye’nin 6. evinde; askeri konuları, ordunun yapılanmasını ve çalışan kesimi sembolize ediyor. Ekonominin belirsiz olduğu dönemlerde hep bir Satürn-Neptün etkileşimi vardır, yine kare yapıyorlar. 

Aslında son 7 aydır bu kareyi yaşıyoruz, ekonomik olarak çok keyifli bir yıl beklemiyor bizi. Öte yandan bireysel haritalarımızda olduğu gibi ülkelerin de güneş dönüşü haritaları var. Ülkemizin dönüş haritasında yönetimi ilgilendiren alanda, Terazi burcunda Ay ve Jüpiter birlikte hareket ediyor. Muhalefet ve iktidar kanadının uzlaşabileceğini düşünüyorum. Yani direkt bir başkanlık sistemi değil ama daha kompozit, iç içe geçmiş, farklı bir ifadede birleşilecek. 

Öner Döşer: 11 Şubat tutulması için William Lilly, “Halkın ve askerlerin yeniliklere açık hale gelmesi, yeni kanunlar ve yeni yönetim şekli istenmesi söz konusu olur” diyor. Aslan burcundaki ay tutulması başkanlık meselesini çok konuşacağımız anlamına geliyor. 26 Şubat’taki güneş tutulması ise Cumhurbaşkanımızın doğduğu gün gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanının bundan sonrasına karar vermesi açısından da belirleyici bir dönem. Ayrıca yurtdışıyla ilgili beklentilerimiz var. Şubat’ta ABD ile masaya oturulup Fethullah Gülen meselesinin tüm detaylarının konuşulacağını düşünüyorum. 

Naz Bayatlı: Zaten ABD de kendi içinde bir etnik ayrıma gidecektir. Fethullah Gülen’in de her an ülkeden atılabileceğini düşünüyorum. Kova’nın eğitimle, uzayla, teknolojik istihbaratla da alakası var çünkü. Amerika’nın Plüton döngüsünde tüm kirli çamaşırlar ortaya çıkacak. 

KADINLAR VE CİNSEL İSTİSMAR

Dinçer Güner: Her ne kadar önerge geri çekilmiş olsa da konu bu kadar kolay kapanmayacaktır zira güneş dönüşü haritasında Türkiye’nin yükseleni üzerinde Venüs ve Satürn birlikte hareket ediyor. Buradaki Satürn, kadınların sınırlanmasını anlatıyor. 29 Ekim’e kadar tasarının yeniden gündeme getirilerek nisanmayıs- haziran döneminde bazı küçük değişikliklerle komisyondan geçirileceğini düşünüyorum. 

Hande Kazanova: Bir de Venüs gerilerken azınlıklarla, hayvan haklarıyla ilgili de sert gelişmeler yaşanacaktır. Gerileyen Venüs’te 8 yıl prensibi işler. Yani bundan 8 yıl önce ne olduysa benzer olaylar bekleyebiliriz. 

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal