Askerlik Yerleri 99/1 Şubat Celbi Açıklandı mı?

Askerlik yerleri 2019 yılında da merakla araştırılan konulardan biri haline geldi. Askerlik yerleri sorgulama ekranı büyük bir ilgiyle karşılaşıyor. Askerlik yerleri E-Devlet üzerinden az önce açıklandı.

15.01.2019-17:30 - (Son Güncelleme: 15.01.2019-17:08) Askerlik Yerleri 99/1 Şubat Celbi Açıklandı mı?

Askerlik yerleri 2019 yılında da merakla araştırılan konulardan biri haline geldi. Askerlik yerleri sorgulama ekranı büyük bir ilgiyle karşılaşıyor. Askerlik yerleri E-Devlet üzerinden az önce açıklandı. Askere gidecek olan kişiler yapılan açıklamaları büyük bir sabırsızlıkla takip ediyorlar. 99/1 askerlik yerleri 15 Ocak tarihinde açıklandı. Sorgulamalar E-devlet üzerinden gerçekleşecek. Askere gidecek olanların askerlik yerlerini öğrenebilmeleri için e-Devlet şifreleri olması lazım. E devlet şifrenizi önceden alarak açıklanma tarihinde gideceğini yeri öğrenebilirsiniz. E devlet üzerinden 'Milli Savunma Bakanlığı' yazın ve ekrana çıkacak sekmeye tıklamak gerekiyor. Milli Savunma Bakanlığı kategorisinin altında bulunan kutudan da askerlik yerinizi öğrenebilirsiniz.

ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Askerlik yerleri E-Devlet üzerinden az önce açıklandı. Sonuçları E-Devlet  üzerinden öğrenebilirsiniz.
99/1 askerlik yerleri 15 Ocak tarihinde açıklandı. Askere gidecek kişiler hakkında yapılan duyurular ve askere alım işlemleri için esas 1111 Sayılı Askerlik Kanunu’dur. Bütün işlemler bu kanunun çizdiği sınırlar içerisinde yapılır.

ASKERLİKTE YEMİN TÖRENİ NE ZAMAN OLACAK?

Askerlikte yemin töreni, acemi birliğine katılım tarihinden sonra 3. hafta içerisinde yapılmaktadır. Bu tarih, 23 ila 26 gün arasında farklılık gösterebilmektedir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal