Askerlerin Okuduğu İstiklal Marşı Erdoğan'ı Gururlandırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temaslar için bulunduğu Venezuela'da askerlerin İstiklal Marşı okuduğu sırada askerlerin İstiklal Marşını hep bir ağızdan okuması büyük beğeniyle karşılandı.

04.12.2018-00:34 - (Son Güncelleme: 04.12.2018-00:35)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından resmi törenle karşılandı.Törende askerler İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan okudu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak için Caracas'taki Miraflores sarayında devlet başkanı Nicolas Maduro tarafında resmi törenle karşılandı. Törende iki ülkenin marşları okunduktan sonra, top atışı oldu ve Erdoğan askeri kıtayı selamladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ellerinde Türk bayraklarıyla kendisini selamlamaya gelen çocuklarla kısa süre sohbet etti.Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi törenin ardından Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile başbaşa görüşmeye geçti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan için düzenlenen resmi törende Venezuelalı askerler İstiklal Marşı'nı yüksek sesle okudu. Askerlerin İstiklal Marşı'nı hep bir ağızdan coşkuyla okuması büyük ilgiyle karşılandı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da askerlerin jestini beğeniyle karşıladı. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal