Askerler Coronavirüse Karşı Aralıklı Oturuyor

Ülkemizde coronavirüs salgınının görülmesiyle birlikte alınan tedbirler üst seviyeye çıkartıldı. Bu durum kışlalarda da geçerli oldu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, askerlerin aralıklı düzende oturduğu belirtildi.

21.03.2020-16:22 - (Son Güncelleme: 21.03.2020-16:15) Askerler Coronavirüse Karşı Aralıklı Oturuyor

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgının dünyanın dört bir yanında görülmeye devam ediyor. Virüs 11 Mart tarihinde ülkemizde de görülürken, vaka sayılarında hızlı bir artış yaşandı. Virüsle mücadele kapsamında art arda önlemler alınırken, Milli Savunma Bakanlığı da kışlalarda askerler için aldıkları önlemleri açıkladı. 

Bakanlığın resmi Twitter adresinden yapılan paylaşımda, "Tüm yurtta olduğu gibi Millî Savunma Bakanlığı bünyesindeki birimlerde de coronavirüs tedbirleri alınmaya devam ediliyor. Bu kapsamda kışla yemekhanelerimize düzenli olarak dezenfekte işlemleri uygulanıyor, askerlerimiz ise aralıklı düzende oturarak virüsten korunuyor." açıklamasına yer verildi.

CORONAVİRÜSTEN HAYATINI KAYBEDENLERİN SAYISI 9'A YÜKSELDİ

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün gece yaptığı açıklama yaptı. Coronavirüsten dolayı ölenlerin sayısının 9'a yükseldiğini belirten Koca, vaka sayısının ise 670'e yükseldiğini belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal