Askeri Şehit Eden Teröristin Yakalanma Anı

Bitlis'te askerimizi şehit eden PKK'lının teslim olma anı kayıt altına alındı.

28.06.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-12:15)

Bitlis de uzman çavuş Cevdet Canördek'i şehit eden böücü terör örgütü PKK'nın üylerinden biri güvenlik güçleri tarafından sağ olarak ele geçirildi.

Bitlis'in Aşağıyolak köyünde 2 gün önce bölücü terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu Jandarma Uzman Çavuş Cevdet Canördek (26) hayatını kaybederek şehit olmuştu.

2 Mehmetçik’in de yaralandığı saldırıda şehit olan uzman çavuş Canördek'in acı haberi, öğleden sonra komutanlar tarafından Kayaönü Mahallesi'ndeki ailesine bildirildi.

ŞEHİDİMİZ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Komutanlardan aldığı acı haberle annesi ve yakınlarının sinir krizi geçirdiği şehidin evine Türk bayrağı asıldı. Yakınları ve komşuları da acı haberi duyunca şahidinin acılı ailenin evine gelerek baş sağlında bulundu.

Şehadeti ile yakınlarını yasa boğan Uzman Çavuş Cevdet Canördek, gerçekleştirilen törenle toprağa verildi.

KORKUDAN TESLİM OLDU

Bölgede operasyonun sürdürülmesiyle 2 gün sonra bugün, şehidimizin intikamı PKK’dan alındı. Saldırıyı yapan 11 kişilik gruptan 10 terörist etkisiz hale getirilmişti. Bu grubun içinde olan ve kaçan kadın PKK'lı terörist, askerimizi görünce korkudan silahını bırakıp teslim oldu.

BÖLGEDE OPERASYONLAR

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bölgede bölücü terör örgütüne karşı operasyonlarına devam ediyor.

Bu operasyonlar sonucundu büyük bir başarı elde eden askerimiz, PKK’ya bölgeye dar ediyor. PKK’ya ait tüm unsurlar İHA ve SİHA aracılığıyla imha ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine başlayan Kandil’de de operasyonlarını sürdüren TSK, Kandil Dağı’nı teröristlerden temizleyerek bölge halkına huzur getiriyor.  

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal