Askere Gidemeyen Genç İntihara Kalkıştı

Kastamonu'da ailevi nedenlerden dolayı tedavi gören ve bu nedenle askere gidemeyen genç intihara kalkıştı.

19.01.2019-09:07 - (Son Güncelleme: 19.01.2019-09:01) Askere Gidemeyen Genç İntihara Kalkıştı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde ailevi sebeplerden doğan problemlerden sebeple tedavi gördüğünü ifade eden bir genç, askere gidemediği için intihar etmek istedi. Genç, olay yerine giden birimler tarafından ikna edilerek aşağı indirildi.

4. KATTAN AŞAĞI ATLAMAK İSTEDİ

Olay, Tosya ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Erzurum'da askere gitmek isteyen ancak ailevi problemleri yüzünden askere gidemediğini ifade eden E.K. adlı genç bir apartmanın 4. katında yer alan dairenin balkondan aşağı atlamak talep etti.

AİLEVİ SORUNLARI NEDENİYLE TEDAVİ GÖRÜYOR

Durumun bildirilmesi ardından olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye birimi gönderildi. Vatandaşların ikna girişimlerine olumsuz yanıt veren E.K. atlamak için devamlı balkon korkuluklarında dikilerek bağırmayı sürdürdü. Olay yerine giden İlçe Emniyet komiseri intihar kalkışmasında buluna genç ile temasa geçerek probleminin ne olduğunu sordu. Erzurum'da topçu birliğinde askerlik görevini yapmak için gitmek istediğini, ancak yaşadığı ailevi problemler sebebi ile tedavi gördüğünü ifade eden E.K. yardım istedi.

GÖZALTINA ALINDI

Komiser gence söz vererek ikna etti. İntihar kalkışmasından vazgeçen E.K., birimler tarafından gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülerek ifadesi alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal