Askerde Şiddet Gören Genç, Üst Devlerinden Şikayetçi Oldu

Bursa'da askerlik görevini yapan bir er, üst devrelerinden şiddet gördü. Komutanların da olaya duyarsız kalmasının ardından genç, üst devlerinden şikayetçi oldu.

17.06.2019-13:53 - (Son Güncelleme: 17.06.2019-14:48)
Son Dakika Gündem Haberleri için asagi kaydirin.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde ikamet eden Muhammet Süleyman Karakuş, 12 aylık askerlik vazifesini yapmak için 1 Şubat'ta Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı'na teslim oldu. Vazifesine başlamasının sonrasında koğuşta üst devrelerinin kötü davranışlarına maruz kaldığını iddia eden Karakuş, kendisine zorla tuvalet yıkattırıldığını, erkenden kaldırıldığını ve her gün 2 saat koğuş kapısında zorla nöbet tutturulduğunu öne sürdü.

OLAYI TİM KOMUTANINA ANLATMIŞ

Bu durumu 1 ay önce Tim Komutanı Astsubay S.E.'ye anlattığını söyleyen Karakuş, bunun ardından tehdit edildiğini iddia etti. S.E., iddiaya göre, kötü davrandığı iddia edilen askerlerin yanında Karakuş'a, "Üst devrelerine saygılı olacaksın. Şikayet etmeyeceksin. Yoksa seni koğuşta boğdurturum. Seni öldürürler" dedi.

Tim komutanının bu sözlerinin ardından üst devredeki erlerin kendisine daha kötü davranmaya başladığını söyleyen Muhammet Süleyman Karakuş, üst devreleri ile komutanlarının şiddetine maruz kaldı. Yemekhanede gördüğü şiddet neticesinde hastaneye sevk edilen ve gözünde 3 kırık olduğu belirlenen Karakuş, karakola giderek, kendisine şiddet uygulayan komutan ve üst devrelerinden şikayetçi oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal