Aselsan Sarp Üretiminde Yeni Dönem İçin Düğmeye Bastı

ASELSAN, gelişen teknoloji ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda SARP'ları geliştirmeye devam ediyor. Sağlam ve teknolojik alt yapısı ile ayda 150 adet üretim yapmayı hedefleyen ASELSAN, ihraç ettiği ürünler sektörün lider firmaları arasında yer alıyor.

02.04.2018-16:31 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-11:35) Aselsan Sarp Üretiminde Yeni Dönem İçin Düğmeye Bastı

ASELSAN’ın üretimini yaptığı birçok teknik özelliğiyle dikkat çeken Uzaktan Komutalı Silah Sistemi (UKSS)  tüketicilerin ilgi odağı olmayı başardı. ASELSAN, tüketicilerin talepleri doğrultusunda teknik özellikleri geliştiriyor ve ürün çeşitliliğini arttırıyor. Şimdiye kadar yaklaşık bin 350 tane üretilen SARP’ların bin tanesi ülkemizde kullanılırken, geriye kalanı ihrac edildi.

UKSS her türlü çevre koşullarına üst seviyede uyum sağlıyor. Çatışma anında otomatik hedefi belirleme ve onu takip etme özelliğiyle hedefi imha konusunda yüksek başarı sağlıyor. UKSS’ye küçük-orta kalibreli makinalı tüfekler ve bomba atarlar entegre edilebiliyor. Bu üstün başarısı onu 16 ülkede kullanılabilir bir araç konuma getirdi.

AYLIK 150 TANE ÜRETİM

SARP, şirketin tank, ve yerleşik tesislerinin korunmasına yönelik geliştirdikleri makinalar grubunu ifade ediyor.

Zemini sağlam şekilde oturtulan SARP, birçok tüketicinin isteğine hızlı üretimle cevap verebiliyor. ASELSAN’ın teknolojik alt yapısı ürünlerin seri üretilmesine ve müşteri memnuniyetinin üst seviyelere çıkmasını sağlıyor. Aylık 150 tane üretim ile sektörün liderleri arasında yer alan ASELSAN, sektörün yenilik sağlayan en güçlü firması konumunda.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal