ASELSAN Kuruluş Yıl Dönümünde Tam Kadro Anıtkabir'de!

ASELSAN kuruluşunun 43. yılında 6 binden fazla çalışanı ve yönetici kadrosu ile beraber Anıtkabir'i ziyaret etti.

14.11.2018-13:38 - (Son Güncelleme: 14.11.2018-13:33) ASELSAN Kuruluş Yıl Dönümünde Tam Kadro Anıtkabir'de!

Türk savunma sanayisinin en önemli kuruluşu olan ASELSAN, 43’üncü kuruluş yıl dönümünde 6 bini geçen personeli ile Anıtkabir’i ziyaret etti.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün, idareciler ve personeller ile beraber Aslanlı Yol’dan yürüyerek geldikleri Anıtkabir’de saygı duruşu yaptı.

"GURURLA HUZURLARINIZDAYIZ"

Mozoleye çelenk bırakan Prof. Dr. Haluk Görgün, ardından Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Prof. Dr. Görgün, deftere şunları kaydetti:

“Ulu Önder Atatürk, ASELSAN ailesi olarak kuruluşumuzun 43’üncü senesini kutladığımız bu günde gururla yüksek huzurlarınızdayız. Kurulduğu günden beri ASELSAN, global pazarda kurduğu değerler ile sürdürülebilir büyümesini muhafaza eden, stratejik bir ortak olarak güven duyulan, çevreye ve insana duyarlı bir milli teknoloji şirketi olarak varlığını devam ettirmekte, ülkemizin 2023 hedeflerine varması arzusuyla çalışmalarında emin adımlarla ilerlemektedir.

"MİLLETİMİZİN ASELSAN'I..."

Kahraman ordumuzun ve halkımızın ASELSAN’ı olmak için ilerlediğimiz teknoloji yolculuğunda ‘Bilim ve fen nerede ise oradan alacağız ve her ulus kişisinin kafasına koyacağız. Bilim ve fen için kayıt ve şart yoktur’ özdeyişiniz ana ilkemiz olmuştur. Ruhunuz şad olsun.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal