Artvin Dereye Atlayan Kız: Görüntüler Ortaya Çıktı

Artvin Yusufeli ilçesinde sosyal medya üzerinde ALS hastalığına karşı farkındalık oluşturmak amacı ile ‘meydan okuyorum’ diyerek soğuk dereye atladılar sonrasında ise kabusu yaşadılar

24.04.2018-11:57 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-12:57)

Artvin Yusufeli ilçesinde sosyal medya üzerinde ALS hastalığına karşı farkındalık oluşturmak amacı ile ‘meydan okuyorum’ diyerek soğuk dereye atlayan arkadaşını kurtarmak isteyen genç kız soğuk sularda boğularak hayatını kaybetti. Korkunç anların görüntüleri ise ortaya çıktı.

Korkunç anların görüntüsü ortaya çıktı! Dereye atlayan arkadaşını kurtarmak istedi

Üzücü olay önceki gün Artvin’in Yusufeli ilçesine bağlı olan Narlık Demirköy mevkiinde meydana geldi. Bölgede bulunan kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Anadolu Öğretmen Lisesi son sınıf öğrencisi Melisa Kazan arkadaşlarıyla birlikte ufak bir gezintiye çıktı. Dere kenarına geldiklerinde cep telefonunu çıkaran Melisa Kazan, Ayşe adlı bir arkadaşını video ya çekip görüntülemeye başladı. Arkadaşının, "buradan sana meydan okuyorum" diyerek suya atlamasının ardından hafta sonu tatili bir anda kabus oldu. Melisa’nın çektiği görüntülere saniye saniye yansıyan olayda genç kız suda çırpınmaya başlarken, diğer arkadaşları da "Ayşe, Ayşe" diyerek çığlıklar atmaya başladığı görülüyor. Görüntünün sonlanmasıyla birlikte arkadaşını kurtarmak için hamle yapan ve elini uzatmaya çalışan Melisa Kazan, dengesini kaybedince derenin soğuk sularına kapıldı. Bu sırada Ayşe dere kenarında otlara tutunarak diğer arkadaşlarının yardımı sayesinde sudan çıkarılırken, talihsiz Melisa boğularak hayatını kaybetti. Çığlıklar üzerine bölgeye gelen vatandaşlar Melisa’nın cansız bedenini sudan çıkardı. Jandarmanın incelemesinin akabinde genç kızın cenazesi, Adli Tıp Kurumunda morga gönderildi.

Melisa’nın ölümü Erzurum'un Uzundere ilçesi sakinlerini yasa boğarken, genç kızın cenazesi bugün ikindi namazının ardından Uzundere ilçesi Çağlayan Mahallesi’nde defnedilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal