Arnavutköy'de Otostop Çeken Genç Kadın Hayatının Kabusunu Yaşadı!

Arnavutköy'de bir yakının evini terk ettikten sonra otostop çekmek zorunda kalan genç bir kadın, önce zorla alıkonuldu ardından cinsel saldırıya uğradı ve uyuşturucuya zorlandı.

14.07.2020-10:33 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-12:14) Arnavutköy'de Otostop Çeken Genç Kadın Hayatının Kabusunu Yaşadı!

Aracına bindiği şüpheliler tarafından tehdit edilip, uyuşturucu ve cinsel saldırıya maruz kalan genç kadın, kendini kurtarmayı başarınca emniyete şikayette bulundu.

Sabah Gazetesi'nden yansıyan habere göre; bir yakının evinde kalan Ravana A. isimli 23 yaşındaki genç kadın, söz konusu yakınıyla tartıştıktan sonra bulunduğu yeri terk etmek zorunda kaldığını, yanında ulaşım için yeterli miktarda para olmadığı için de otostop çektiğini dile getirdi.

Daha önceden tanımadığı 26 yaşındaki şüpheli Ahmet B. ve Lokman isimli iki kişinin arabasına binen genç kadın, şüpheli Ahmet B.'nin 'Benim bir yerim var, gidecek yerin yoksa seni buraya bırakabilirim, burada kalabilirsin' önerisini kabul ettiğini dile getirdi.

Ardından genç kadın, bahsi geçen şüpheli Ahmet B.'nin kendisine 'seni korurum' vaadinde bulunduğunu kaydetti.

Tüm bunların üzerine 3 ay aynı evde yaşadığı şüpheli Ahmet B.'den ayrılmak isteyen genç kadın, öldürülmekle tehdit edildiğini dile getirdi.

Bu riski göze alarak evden kaçmayı başaran Ravana, söz konusu şüpheliler Ahmet ve Hilmi'den şikayetçi oldu. Şikayet sonrası başlatılan soruşturmada, şüpheliler hakkında iddianame düzenlendi.
İddianamede ifadelerine yer verilen şüpheliler üzerlerine yüklenen suçları kabul etmedi.

CİNSEL SALDIRIYA UĞRADI, BIÇAKLANDI, UYUŞTURUCUYA ZORLANDI
Öte yandan savcılık tarafından Ahmet B.'nin Ravana A.'ya cinsel saldırıda bulunduğu, bu sırada bıçak ile omuzundan yaralamak suretiyle basit tıbbi müdahale ile iyileşebilecek şekilde yaralandığı rapor edildi.

Şüpheli Hilmi'nin müştekiyi cinsel amaçlı olacak şekilde kolluk görevlileri tarafından ele geçirilemeyen tabancayla alıkoyduğu, rızası dışında cinsel saldırıda bulunduğu belirtildi.

Dava sonucunda tutuklanan şüpheliler Ahmet B. ve Hilmi E.'nin 'Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma', 'Nitelikli Cinsel Saldırı' suçlarından cezalandırılması istendi.

Diğer yandan şüphelilerin ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacağı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal