Arnavutköy'de 13 Yaşındaki Kızı Kaçırmak İsteyen 3 Kişi Yakalandı

Arnavutköy'de meydana gelen olayda, yolda yürüyen 13 yaşındaki kızı kaçırmak isteyen 3 kişi mahalle esnafı tarafından yakalandı. Kıza taciz edip kaçırmak isteyen şahıslar dövülerek polise teslim edildi.

08.05.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-12:49) Arnavutköy'de 13 Yaşındaki Kızı Kaçırmak İsteyen 3 Kişi Yakalandı

Olay, geçtiğimiz gün Arnavutköy Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yaşlarından 18'den küçük olan 3 kişi, marketten evine dönene 13 yaşındaki kızın yanında arabayla durdu. 3 kişi tarafından zorla arabaya bindirilmeye çalışılan kız taciz edildi. Kızın bağırması üzerine araçtaki şahıslar kaçmak istese de mahalle sakinleri ve esnafı şüphelileri yakaladı.

Kızı kaçırma girişiminde bulunan 3 kişi oto yıkamacının yanında bulunan barakaya kitlendi. Olay polislere bildirilirken, 3 şüpheli polislere teslim edildi. Kızın ailesi şüphelilerden şikayetçi olurken, şüphelilerin sorgusu devam ediyor.

"EN YÜKSEK CEZAYI İSTİYORUZ"

Kızın babası Ferhat Ö. konuyla ilgili olarak açıklama yaptı ve "Kızımı bir arabaya zorla koyup kaçırmaya çalışmışlar. Camdan kızıma ulaşıp arabaya çekmeye çalışmışlar. Sağ olsun mahalle esnafımız hemen koşmuş ve yardım etmişler kızıma. Karakola gittik şikayetçi olduk. Adaletin en yüksek cezayı vermesini istiyoruz bu kişilere. Çünkü kızımın şu an psikolojisi oldukça bozuk ve çok korkmuş durumda." ifadelerini kullandı.

Mahalle esnafından biri ise "Arabanın içinde 3 kişi vardı. Hepsini arabadan indirerek iş yerimizin yanındaki barakaya kilitledik ve polisi aradık." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal