Arkadaşının Öldüğü Trafik Kazasını Cep Telefonuna Kaydetti

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde taksi ve çarpışan aracın şoförünün hayatını kaybettiği kaza anının görüntüleri bulundu. Ölümle biten kazada arabanın içindekilerin dehşet dolu çığlıkları da görüntülerde yer aldı.

06.11.2020-09:43 - (Son Güncelleme: 06.11.2020-09:56)

Kaza, 27 Mart'ta Başiskele ilçesi D130 Karayolu Yeniköy Sapağı mevkiinde gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre İzmit yönünde hareket halinde olan Semih Karaduman (22) hakimiyetindeki 41 H 4288 plakalı araç ve Osman A. hakimiyetindeki 41 T 6002 plakalı ticari taksi birbirine vurdu.

Savrulan araç yolun kenarındaki beton duvara vurup yan yattı. Kaza sonucunda araç şoförü Semih Karaduman ile yanında olan Burak Gürlük yaralandı. Kaza sonucunda ağır yara alan Karaduman, hemen hemen 45 gün boyunca tedavi olduğu hastanede doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.



TAKSİ ŞOFÖRÜ İLE İLGİLİ AÇILAN DAVA TAMAMLANDI

22 yaşında olan Karaduman’ın hayatını kaybettiği kaza ile alakalı taksi şoförü Osman A. ile ilgili Kocaeli 7. Ağır Ceza Mahkemesinde ‘taksirle ölüme neden olma’ kabahatinden dava açıldı. Açılan davanın karar mahkemesinde mahkeme kurulu Osman A.’ya taksirle ölüme neden olma kabahatinden iki sene hapis cezası verilmesine hüküm verildi. Osman A.’nın cezası bir sene sekiz aya aya düşürülerek 12 bin 100 lira para cezasına çevrildi.

DEHŞET DOLU KAZA ANI KAYDEDİLDİ

Diğer taraftan, meydana gelen kaza anında Semih Karaduman’ın yanındaki Burak Gürlük aracılığıyla cep telefonu ile kaydedilen o anlar ortaya çıktı.

Görüntülerde yolda hareket halinde olan aracın hareket halindeyken bir anda şoförünün direksiyon kontrolünü kaybetmesiyle savrulduğu görülüyor.

Ardından taksiye çarpan araçta olan Karaduman ve Gürlük’ün dehşet dolu çığlıkları duyuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal