Arkadaşını Öldürüp, Akrabalarına SMS ile Bildirdi

Adana'da bir kişi, evine gittiği arkadaşını öldürdükten sonra akrabalarına SMS ile öldürdüğünü bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, genci başından vurulmuş halde buldu.

08.10.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-17:22) Arkadaşını Öldürüp, Akrabalarına SMS ile Bildirdi

Merkez Sarıçam ilçesine bağlı Şahintepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre Rodi Kasım Karayiğit ile E.Ç. dün gece mahalledeki evde buluştu. E.Ç., Karayiğit'in uyumasının ardından kafasına bir el ateş ederek evden ayrıldı. Evde ayrılan E.Ç., bir arkadaşına "Rodi'yi öldürdüm" yazılı mesaj gönderdi.

SMS'i alan şahıs, hemen Karayiğit'in akrabalarına haber verdi. Karayiğit'in eve gelen akrabaları kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Bunun üzerine polis ve Can-Kur ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler çilingirle içeri girdi. Yatağında hareketsiz yattığı görülen Karayiğit'in başından vurularak hayatını kaybettiği belirlendi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Karayiğit'in olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube'ye bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, E.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal