Arıları Kovmak İçin Ateş Yaktı Evinden Oldu

Eskişehir'de evini saran arıları uzaklaştırmak için ateş yakan yaşlı adamın hayatı karardı. Ateşten sıçrayan alevler evi tutuşturunca talihsiz adamın tüm evi kül oldu.

24.07.2018-16:01 - (Son Güncelleme: 24.07.2018-15:54) Arıları Kovmak İçin Ateş Yaktı Evinden Oldu

Eskişehir'de arılar tarafından evi istilaya uğrayan bir kişi, çözüm için başvurduğu yol nedeni ile tüm evinden oldu.

Olay, Emek Mahallesi Anadolum Sokakta meydana geldi. Selettin Keleş adlı vatandaş, evini istila eden arılarla başı derde girdi. Evin teras katında yuva yapan arılar zamanla tüm apartmanı istila etmeye başladı. Ev sahibi Keleş, yaşadığı sıkıntıya çözüm ararken, bir televizyon kanalında arıları gidermek için kullanılan 'Tütsüleme' yöntemini fark etti ve bunu uygulamak için kolları sıvadı.

ARILARI UZAKLAŞTIRMAK İSTERKEN TÜM EVİ YAKTI

Sonrasında Selettin Keleş, teras katında yer alan sobayı odunla doldurarak yakmaya başladı. Ateşten gelen dumanı gören Keleş, arıların dumandan etkilenerek gideceğini düşünerek içeri girdi. Bir zaman sonra harlanan odunlardaki ateş, sobanın yanında olan karton ve kağıt parçalarına sıçradı. Kısa zamanda önce terasa sonrasında odalara yayılan alevler tüm evi etkisi altına aldı.

SOKAKTAN GEÇENLER YETKİLİLERE HABER VERDİ

Bu sırada sokaktan geçen iki genç, daireden gelen alevleri görmesi ardından durumu Eskişehir İtfaiyesi ve 112 Acil Sağlık birimlerine haber verdi. Kısa zamanda olay yerine varan itfaiye birimleri yangına müdahale etmeye başladı. 112 birimleri ise dumandan etkilenen kişileri araştırmaya başladı. Yaklaşık yarım saat devam eden yangın büyük uğraşlarla söndürülse de Keleş'in evi kül olmaktan kaçamadı.

"DUMANI VERDİĞİM GİBİ ARILAR BENİ SARDI"

Arılarla mücadelesinde yaşadığı talihsiz olayı aktaran 70 yaşındaki Selettin Keleş, "Balkonda sarı arılar vardı. Sobayı yaktım, duman verdim. Televizyonda öyle duydum. Dumanı verdiğim gibi arılar beni sardılar. Duman da buraları sardı yangın çıktı. Sobadan sıçradı. Sobanın içinde odunlar vardı, odundan sıçradı buralarda kağıtlar, karton kutu vardı onlar tutuştu" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal