Aracı Başkası Tarafından Satılığa Çıkarıldı!

Elazığ'da Yunus Ataş aracını 178 bin liraya satılığa çıkardı. Aracının fotoğraflarının kopyalanıp, başka bir sitede farklı biri tarafından 135 bin liraya satıldığını gören Ataş, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

07.03.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-17:19)

Elazığ'da meydana gelen olayda, aracını 178 bin liraya satmak isteyen Yunus Ataş, aracının fotoğraflarını çekerek bir siteye yükledi. Daha sonra Ataş'ı arayan bir kişi, aracının farklı bir sitede 135 bin liraya satıldığını söyledi. Ataş duydukları karşısında şok olurken, kendisini arayan kişiden siteyi öğrendi. Kontrol etmek için siteye bakan Ataş, aracının fotoğraflarının kopyalandığını ve 135 bin liraya satışta olduğunu gördü. Bunun üzerine savcılığa giderek suç duyurusunda bulunan Ataş, aynı şahsın başka birinin aracını kullanarak bir kişiyi daha dolandırdığını öğrendi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan araç sahibi, "Vatandaşlarımızdan biri beni arayarak senin koyduğun sitenin dışında farklı bir yerde daha uygun bir fiyata satıldığını belirtti. Bende takip ederek gördüm. Bu konuda bugün savcılığa suç duyurusunda bulundum. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için dikkat ve takip etmelerini rica ediyorum. 2 gün önce biri beni arayarak aracımı almak istediğini belirterek bilgilerini benden istedi bende kendisine aracımın plakasının açık olduğunu ve herhangi bir sıkıntısının olmadığını belirttim. Daha sonra araç hakkında çok detaylı bilgi isteyince aracım üzerinden farklı işler yapacağını düşündüğüm için vermedim. Benim yayınladığım siteden araç bilgilerini alarak farklı bir sitede ilana koymuş. ifadelerini kullandı.

Yetkililere seslenen Ataş, "Buna kısa zamanda müdahale edilmezse bayağı bir insanın canı yanacakmış gibi görünüyor. Ben aracımı 178 bin TL'ye satışa koydum karşı tarafta 135 bin TL isteyerek acil yazmış belli ki insanları dolandırmak için yapıyor. Vatandaşlarımızın bu konuda dikkat etmelerini istiyorum." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal