Arabasını Yıkamayan Lastikçiye Kurşun Yağdırdı

Ankara'da aracını lastikçiye yıkatmak isteyen bir adam, lastikçinin bu benim işim değil demesinin ardından çılgına döndü. Sinirlenen adam lastikçiyi önce ayaklarından vurdu, sonra da defalarca kez kurşun yağdırdı. Talihsiz lastikçi hayatını kaybederken, katil zanlısı polis tarafından yakalandı.

08.08.2018-18:54 - (Son Güncelleme: 08.08.2018-18:57)

Olay, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde cereyan etti. Alınan bilgiye göre, etraftaki esnafa kan kusturan ve esnaf tarafından 'Terör Ahmet' olarak tanınan Ahmet I., 1 Ağustos sabahı 06 CCD 53 plakalı lüks aracı ile Turgut Özal Bulvarı üstündeki akaryakıt istasyonuna gitti. Ahmet I., arabasını yıkamasını talep ettiği lastikçi Şevgi Okumuş'un "Bu benim işim değil" yanıtı ardından küfrederek istasyon görevlisini 4 el ateş ederek ayaklarından vurdu. Yaralı Okumuş, çalışır durumdaki Ahmet I.'nın aracına binerek kaçmak istedi. O esnada şoför koltuğunun yanında oturan C.A. arabadan atlarken, lastikçinin kaçtığını gören Ahmet I. silahla araca 10 defa ateş etti.

SİLAHI BİR UZMAN ÇAVUŞTAN ZORLA ALMIŞ

Vücudunun farklı bölgelerinden yaralanan Okumuş seyir halindeki otomobilin içinde yaşamını yitirirken, araç bir otomobile ve bir ağaca çarparak durabildi. Kısa zamanda olay yerine giden sağlık görevlileri Okumuş'un cansız bedenini araçtan indirirken, polis birimleri de olay yerine emniyet şeridi çekti. Okumuş'un cenazesi savcının incelemesinin sonrasında Adli Tıp Kurumuna sevk edilirken, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri kaçan Ahmet I.'nın peşine düştü. Meydana gelen kovalamaca neticesinde Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kıstırılan "Terör Ahmet" takma adlı Ahmet I., polislere ateş etti. Ardından silahı kafasına dayayan Ahmet I.'yı bir anlık boşluğundan faydalanarak etkisiz hale getiren polis, zanlının üstünde birçok sahte kimlik yakaladı. 7 ayrı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu tespit edilen Ahmet I.'nın olayda kullandığı silahı olayın meydana geldiği gün bir eğlence merkezinde aynı masada oturduğu Uzman Çavuş B.B.'den zorla aldığı tespit edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal