Arabanın Üstünde Bikiniyle Dans Eden Kızların Sonu Kötü Bitti

İzmir Çeşme kiralık bir arabanın üzerine çıkarak bikinileriyle dans eden kadınların sonu kötü bitti. Trafikte kayıt altına alınan gençler ihbar üzerine karakola götürüldü.

08.07.2018-18:58 - (Son Güncelleme: 08.07.2018-18:58)

İzmir'in turizmdeki en önemli merkezi Çeşme'de tatillerini yapan S.A, P.Ç. ve Y.Y. adlı 3 genç kadın, geçen 6 Temmuz günü Alaçatı Mahallesi'ndeki bir eğlence mekanında 3 genç erkekle tanıştı. 6 genç daha sonra hep beraber başka bir eğlence mekanına gitmek üzere arabaya bindiler.

EĞLENCEYE GİDERKEN ARABADA SOYUNDULAR

Kiralık olduğu bilgisine ulaşılan Bursa plakalı, üstü açık spor otomobile binen 6 genç, Alaçatı Çamlık Yolu'na geldiklerinde, üç genç kadın kıyafetlerini çıkartıp, bikinileri ile kaldı.

ETRAFTAKİLERİN İLGİ ODAĞI OLDULAR

Arabanın arka bölümünde bikinili olarak bagaj kapağının üzerinde oturarak seyahat eden, dans eden 3 genç kadın, trafikteki herkesi şaşırttı. Başka arabalarda bulunanlar, genç kadınların dansını cep telefonları ile kayıt altına alıp sosyal medya üzerinden paylaştı.

POLİS İFADELERİNİ ALMAK ÜZERE KARAKOLA GETİRDİ

Kamera görüntülerini ihbar kabul eden Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri harekete geçti. Kiralık aracın plakası üzerinden, aracı kiralayan gençlere ulaşan emniyet güçleri, genç kadınlarla beraber sorgulamak için ertesi gün Alaçatı Şehit Doğan Sakarya Polis Merkezi'ne getirdi. Polis Merkezi'nde sorgularının sonrasında 6 genç hakkında 'hayasız harekette bulunmaktan' tutanak tutuldu ve ardından serbest bırakıldı.

KOŞARAK KAÇTILAR

Fakat olayı duyarak Polis Merkezi'nin önüne gelen basın mensuplarını gören 3 genç kadın, kameralara yakalanmamak için bir süre Polis Merkezi'nden dışarı çıkamadı. Polis Merkezi'nin içerisinde vakit harcayan genç kadınlar, basın mensuplarının bir anlık dalgınlığından faydalanarak, Polis Merkezi'nin yan kapısından çıkarak Alaçatı sokaklarına doğru hızlıca koşmaya başladı. Basın mensupları, peşlerine düşüp, kendilerini kayıt altına almaya çalıştı. Alaçatı sokaklarındaki park eden araçların arasında başlarını örterek yüzlerini saklamaya çalışan genç kadınlar, muhabirlerin uzaklaşmasından sonra rahat bir nefes aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal