Arabada Bırakılan ve Yanarak Hayata Gözlerini Yuman Küçük Melih'e Acı Veda

İzmir'in Bergama ilçesinde, tarlada bamya toplayan ailenin otomobilde unuttuğu 3 yaşındaki erkek çocuk, aracın ani bir şekilde alev alması ile hayatını yitirmişti. Kendisi gibi minik bir tabuta konulan küçük Melih, gözyaşları arasında toprağa uğurlandı.

27.07.2019-19:57 - (Son Güncelleme: 27.07.2019-19:53) Arabada Bırakılan ve Yanarak Hayata Gözlerini Yuman Küçük Melih'e Acı Veda

Bergama ilçesi Hamzalı Süleymaniye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bamya toplamak için tarlaya giden 39 yaşındaki Mehmet Fidan ve 37 yaşındaki Fazilet Fidan çifti, akrabalarıyla birlikte bamya topladığı esnada içinde 3 yaşındaki çocukları Melih Fidan'ı otomobilde unutmuştu.

KISA DEVRE CAN ALDI

Aracın kısa devre nedeniyle alev aldığı iddia edilirken, araçta uyuyan minik Melih ağır yaralanmış ve yolda hayatını kaybetmişti. Çocuğunu alevlerin arasından alan baba Mehmet Fidan ise kollarından yaralanmıştı.

CENAZE TÖRENİ BUGÜN DÜZENLENDİ

Minik Melih'in ölüm haberi ilçeyi yasa boğdu. Melih Fidan için Bergama Kurtuluş Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazede duygu dolu anlar yaşanırken, minik Melih'in naaşı küçük tabuta konuldu. Tabuda küçük Melih'in sünnet kıyafetleri de sarıldı. Melih'in tabutuna sarılan anne ve baba güçlükle sakinleştirildi. Cenazeye katılan Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu da, ailenin akrabaları ve komşularına başsağlığı diledi. 3 yaşındaki Melih Fidan, kinci namazını müteakip Bergama Kurtuluş Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında Hamzalı Süleymaniye Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi.  

 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal