Antalya'ya Alman Akını

Her yıl birçok ülke vatandaşı tarafından tatil için tercih edilen Antalya, 2018'de 2 milyon 319 bin, geçen yıl da 2 milyon 673 bin Alman misafiri ağırladı.

28.06.2020-18:45 - (Son Güncelleme: 28.06.2020-18:36) Antalya'ya Alman Akını
Ağırladığı turist sayısı bakımından "turizmin başkenti" olarak adlandırılan Antalya, eşsiz manzarası ve dünyaca ünlü plajlarıyla Alman turistler açısından tatilin vazgeçilmez adresi olarak yer alıyor.

Denizi, kumu, güneşinin yanı sıra tarihi ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan kentte, yeni tip coronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında tüm otellerde gerekli tedbir alındı.

Sağlıklı turizm sertifikasıyla hizmet sunan oteller, yeni normalleşme sürecinde hem çalışanlarının hem de misafirlerinin sağlığını korumak için gerekli koşulları sağlıyor.

Kent birçok ülkeden turist ağırlıyor. Bu ülkelerin başında gelen Almanya'dan, Antalya'ya turist ilgisi her geçen yıl artıyor. Alman turistler, turizm sezonunun en iyi yılları arasında gösterilen 2015 sezonunda ise kente rekor ilgi göstermişti.

Rusya Federasyonu'ndan sonra Antalya'ya en fazla turist gönderen ülke olarak Almanya öne çıkıyor. Salgın süreci yaşanmasaydı, sektör temsilcilerinin beklentisi 2020 yılının Türkiye açısından tüm zamanların turist rekorlarının kırıldığı bir yıl olacağı yönündeydi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal