Antalya'nın Kumluca İlçesinde Çıkan Hortumda 1 Çocuk Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Kumluca ilçesinde şiddetli fırtına nedeniyle şehir savaş alanına döndü. Çatılardan uçan parçaların kafasına gelmesi ile 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

24.01.2019-16:23 - (Son Güncelleme: 24.01.2019-16:18) Antalya'nın Kumluca İlçesinde Çıkan Hortumda 1 Çocuk Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Kumluca ilçesinde fırtına sebebiyle çatıdan uçan parçaların başına çarpması ile 13 yaşında bir çocuk yaşamını yitirdi.

HORTUMUN VURDUĞU KENTTE ÇOK SAYIDA KİŞİ YARALANDI

Antalya'nın Finike-Kumluca sahil karayolunda meydana gelen hortumda çok sayıda kişi yaralandı. Bazı binalar ile araçlar hasar gördü. Öğlen saat 13.00 sularında Finike-Kumluca karayolunda çıkan hortum, portakal bahçelerine ve seyir halindeki araçlara hasar verdi.

30 ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike Hizmet Birimi binası ile parkta yer alan 30 araç kullanılamaz duruma gelirken, olay yerine çok sayıda sağlık birimi gönderildi. Hortum esnasında seralarda çalışırken yaralananlar hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

OLAY ESNASINDA BELEDİYE BAŞKANI VATANDAŞLARA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTI

O sırada olay yerinden geçen Finike Belediye Başkanı Kağan Osman Sarıoğlu da vatandaşlara destek olmaya uğraştı. Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Sarıoğlu, ilçe çapında incelemelerin devam ettiğini söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, yaralanan vatandaşları Finike ve Kumluca'daki hastanelerde ziyaret etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal