Antalya'daki Bir Fuarda Otomobil Fiyatında Ayakkabı!

Antalya'da bir fuarda katılımcıların beğenisine sunulan ve üstünde değerli taşlar olan kadın ayakkabısı, 104 bin liradan alıcı buldu.

28.10.2020-16:35 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-16:14) Antalya'daki Bir Fuarda Otomobil Fiyatında Ayakkabı!

Antalya'nın Serik ilçesi Belek bölgesindeki bir otelde ayakkabı fuarı yapıldı.

Fuara tamamıyla yerli yüz firma katılırken; binin üzerinde yabancı sektörlerden temsilciler ayakkabıları görmek için Antalya'ya gitti.

Bu sene dokuzuncu defa yapılan fuarla beraber ayakkabı üretimcisi hem var olan hem de alternatif dış satım piyasalarındaki konumunu güçlendirmek için son tasarımlarını dünyanın öncü ayakkabı zincirlerinin temsilcilerinin beğenisine sundu.

O AYAKKABI İÇİN 104 BİN TL ÖDEDİ

Merkezi İstanbul'da olan bir ayakkabı markası, bu fuar için özel olarak tasarımını yaptığı ayakkabıyı, yerli ve yabancı konuklara sergiledi.

Deri olan, üstünde kıymetli taşların olduğu ve kadınlar tarafından tamamıyla el işçiliği ile bir aylık sürede yapılan 37 numara topuklu ayakkabı, fuara imzasını attı. Bu özel tasarım ayakkabı, isminin gizli tutulmasını isteyen bir Türk iş adamı tarafından on üç bin dolar (hemen hemen 104 bin lira) karşılığında satın alındı.

Ayakkabı, gelecek sene hem İtalya'da hem de Rusya'da yapılacak ayakkabı fuarlarında 'Made in Türkiye' etiketi ile beğeniye sunulacak.

HEM TOPUKLU HEM DE ÇOK RAHAT

Ayakkabıyı giyen Alisa Atamanova, böyle bir ayakkabının kendisine hediye olarak verilmesi halinde çok sevineceğini, ayakkabıya hayran kaldığını belirtti.

 

Ayakkabının üstündeki taş işlemelerin ve tasarımımın oldukça farklı olduğunu kaydeden Atamanova, ayakkabıyı giydikten sonra oldukça rahat olduğunu da dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal