Antalya'da Sokağa Çıkma Yasağına Rağmen Fuhuş Pazarlığı

30 büyükşehir ve Zonguldak'ta coronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağı getirilirken, Antalya'da bir kadın yasağa rağmen fuhuş pazarlığı yaptı. Bu anlar ise kayıt altına alındı.

11.04.2020-12:19 - (Son Güncelleme: 11.04.2020-16:57)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını 1 ay önce ülkemizde de görülürken, bu süreçte yaklaşık olarak 50 bin insanı etkiledi. Dün gece alınan karar kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu yasağa rağmen bazı vatandaşlar sokakta olmaya devam etti. 

Antalya'da yasak başladıktan 1 saat sonra  Muratpaşa ilçesi Yener Ulusoy Bulvarı üzerinde bulun yaya geçidinin altında bir kadının fuhuş pazarlığı için beklediği görüldü. Yasağı çiğneyen bazı sürücüler de araçları ile kadının yanında durarak pazarlık yaptı. Kadın daha sonra araçlardan birine bindi ve bulunduğu yerden ayrıldı. Bu anlar ise görüntülere yansıdı.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Ülkemizde 1 aylık süreçte 47 bin 29 coronavirüs vakası tespit edildi. Hayatını kaybedenlerin sayısı bin 6'ya çıkarken, hastalığı yenenlerin sayısı da 2 bin 423'e yükseldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal