Antalya'da Ölüyü Tehdit Eden Şahıs Yakalandı

Antalya'da tahrip edilen yanına da tehdit içerikli mesaj bırakılan mezarın sırrı çözüldü. Notu yan mezarda yatan ölünün yeğeni yazmış.

28.06.2018-08:59 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-08:52) Antalya'da Ölüyü Tehdit Eden Şahıs Yakalandı

Bir mezarı tahrip edip tehdit dolu mesaj yazdığı tespit edilen şüpheli yakalandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde önceki sene ölen bir kişiye ait mezarı tahrip edip tehdit içerikli not yazdığı öne sürülne şüpheli yakalandı. Şüpheli, tahrip edilen Bülent Suser'e ait mezarın yanındaki mezara gömülen A.M.'nin yeğeni çıktı.

"BU İŞ BURADA BİTMEDİ. YİNE GELECEĞİM. SİZ SEÇİN"

Olay 22 Haziran tarihinde Manavgat ilçesinde Şelale yolu üstünde olan Manavgat'ın en eski mezarlıklarından Hafız Hoca Mezarlığı'nda oldu. 1 Mayıs 2018 tarihinde hastalanarak yaşamını yitiren Bülent Suser'e ait mezarın taşı, kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından sökülürken, yanına bir tahtanın ucuna konulmuş tenekenin üstüne el yazısıyla "Siz böyle yaparsanız, ben de böyle yaparım haa. Bu iş burada bitmedi. Gene geleceğim. Siz seçin" yazıldı.

ESNAF MEZARIN DURUMUNU GÖRDÜ

Mezarlık karşısında yer alan esnafların mezarın halini görerek ihbar vermesi ardından Bülent Suser'in akrabaları, emniyet ve Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri olay yerine gitti. LAzım olan incelemelerin sonrasında Suser'in akrabaları emniyete giderek mesele ile alakalı şikayette bulundu.

MEZARI TAHRİP EDİP TEHDİT MESAJI YAZDIĞINI İTİRAF ETTİ

Olayın sonrasında şüphelinin yakalanması için çalışmalara başlayan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği birimleri, tahrip edilen mezarın yanında gömülen  A.M.'nin yeğeni R.İ.'yi gözaltına aldı. R.İ. ifadesinde mezarı tahrip edip, tehdit içeren mesajı da kendisinin yazdığını söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal