Antalya'da Öldürülen Evsizin Üzerinden 2 Lira 10 Kuruş Çıktı

Antalya'da evsiz bir adam ormanlık alanda ölü olarak bulundu. Bir süredir burada yaşadığı öğrenilen adamın üzerinden 2 lira 10 kuruşun çıkması ise yürekleri dağladı.

20.02.2019-11:15 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-11:09) Antalya'da Öldürülen Evsizin Üzerinden 2 Lira 10 Kuruş Çıktı

Antalya'da bir zamandır ormanlık bölgede yaşayan Bayram Ünal (53) ölü bulundu. Talihsiz adamın yerde hareketsiz yattığını fark eden bir kişi hemen sağlık birimlerine haber verdi. Adli Tıp Morguna sevk edilen adamın cebinden 2 lira 10 kuruş çıkması ise yürekleri parçaladı.

ÇEVREDEKİ BİR KİŞİ TARAFINDAN FARK EDİLDİ

Konyaaltı ilçesi Akkuyu Mahallesi'nde, 20. Cadde üstünde yer alan ormanlık alanda dün akşam hayvanlarını gezdiren bir kişi, çalılıkların içinde bir kişinin hareketsiz yattığını fark etti. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık birimleri, hareketsiz yatan kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti.

CEBİNDEN 2 LİRA 10 KURUŞ ÇIKTI

Başında kan izine rastlanan cesedin Bayram Ünal'a ait olduğu tespit edildi. Ünal'ın bir süredir ormanlık alanda yaşadığı bildirilirken, cesedinin olduğu yerin yanında ise kendisine ait yatak olduğu fark edildi.

Bayram Ünal'ın pantolon ceplerinden ise 2 lira 10 kuruş çıktı. Ünal'ın cansız bedeni Antalya Adli Tıp kurumu morguna sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal