Antalya'da Oğlu Öldürülen Baba: Oğlumu Parası İçin Öldürmüşler

Antalya'da altı gündür kayıp olan Aykut Çakal'ın (24) cesedi, ormanlık bölgede toprağa gömülü halde bulunurken, acılı baba, Nihat Çakal, 'Yılların arkadaşı celladı olmuş oğlumun" ifadesini kullandı.

29.11.2020-15:06 - (Son Güncelleme: 29.11.2020-15:01)

Burdur’dan Antalya'ya taşınan ve giyim üzerine bir mağazalar zincirinde reyon yöneticisi olarak görev alan Aykut Çakal'dan İstanbul'da ikamet eden ailesi 23 Kasım gecesinden sonra ulaşamadı. Aile, olayı emniyet güçlerine ihbar etti. Operasyon başlatan emniyet güçleri, Aykut Çakal'ın ayaklarına sıcak su döküldüğünü bu sebeple rapor aldığını, o tarih itibariyle cep telefonunun sinyal vermediğini tespit etti.

Bütün aramalara rağmen Aykut Çakal'ın izi bulunmazken, aile, oğullarının kaybolmasının akabinden 2008 model aracın Muratpaşa ilçesi Sinanoğlu Caddesi üzerindeki bir galeriye satışı yapıldığımı, satış işlemini yapan şahsın da arkadaşı M.K. olduğunu iddia etti. M.K.'nin, satış işlemleri esnasında da Aykut Çakal'a benzeyen Suriyeli bir genci aracın sahibi gibi yanında götürdüğü öne sürüldü.

Faaliyetlerini bu doğrultuda genişleten emniyet güçleri, Aykut Çakal'ın benzeri Suriyeliyi buldu. Yakalanan Suriyeli, Aykut Çakal'ı aracını satarak parasını almak için M.K. ile boğarak yaşamına son verdiklerini, cansız bedenini de Varsak bölgesindeki ormanlık bölgeye defnettiklerini itiraf etti.

İsmi açıklanmayan zanlının söylediği ormanlık alanda arama yapan emniyet güçleri, Aykut Çakal'ın el ve ayakları bağlı cansız bedenini, toprağa gömülü olarak buldu. Emniyet güçleri tarafından gömüldüğü yerden alınan Çakal'ın cesedi Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin akabinden defnedilmek üzere İstanbul'un Silivri ilçesine yollandı.

 

Üzgün baba Nihat Çakal, şu ifadelerle acısını dile getirdi:

 "Oğlumu parası için öldürmüşler. Keşke parasını alıp, kendini bıraksalardı. Çok üzgünüm. Yılların arkadaşı celladı olmuş oğlumun."

Emniyet, Aykut Çakal'ın yakın arkadaşı olduğu tespit edilen M.K.'nin yakalanması için faaliyetlerine devam ederken, zanlının sırasıyla Isparta, İzmir ve Hatay'a gittiğini tespit etti.

Diğer taraftan emniyet, zanlıların Aykut Çakal'a ait aracı 86 bin liraya sattıklarını belirledi. Bulunan araca el konuldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal