Antalya'da Kaçırıldığı İddia Edilen Emine Konuştu

Antalya'da 3 kişi tarafından kaçırıldığı iddiası ile gündeme gelen Emine Ebru Arıcan, jandarmaya ifade verdi. Emine, 'Gönül rızasıyla gittim' dedi.

03.08.2020-17:41 - (Son Güncelleme: 03.08.2020-17:40) Antalya'da Kaçırıldığı İddia Edilen Emine Konuştu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Karabucak Mahallesi'nde ikamet eden 22 yaşındaki Emine Ebru Arıca adlı genç kız, 28 Temmuz Salı günü arkadaşı ile hayrvanları otlatmak için evden çıktı.

ÖNCE TEHDİT ETTİ SONRA KAÇIRDI

Akşam üzeri saat 17:00 sularında tanımadığı 3 kişi Emine Ebru Arıcan ve hayvan otlatmaya gitti arkadaşının yanına yaklaştı. Kimliği belirsizz şahıslar E.C. adlı genç kızı tehdit etti ve Emine Ebru Arıcan'ın ağzını kapatarak oradan kaçırdı.

16 yaşındaki E.C şahısların yanındangitmesinin ardından olayı Emine'nin ailesine haber verdi. Emine'nin babası Mehmet Arıcan ve diğer akrabalar soluğu jandarmada aldı. Jandarma ekipleri gelen ihbar üzerine 22 yaşındaki genç kızı bulmak için harekete geçti.

Manavgat Jandarma Komutanlığı'nca yürütülen arama sonucunda Emine Ebru Arıcan'ın A.B. ile birlikte kaçtığı belirlenirken ikili ifade verdi. Emine Ebru Arıcan, gönül rızası ile gittiğini ifade ederken davacı olmadığını da ifadesine ekledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal