Antalya'da Gölette Ölü Bulunan Afgan'ın Katili Yakını Çıktı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çalıştığı seranın yanındaki yapay gölette cansız bedeni bulunan Afgan uyruklu şahsın katil zanlısının oda arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

26.10.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-17:24) Antalya'da Gölette Ölü Bulunan Afgan'ın Katili Yakını Çıktı

Antalya Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl Mahallesi'nde bir muz serasında çalışan Afgan uyruklu Abdulhamit Moradi'nin bir süre önce ortadan kaybolması nedeniyle sera sahibi Jandarmaya giderek kayıp başvurusunda bulundu. Antalya İl Jandarma Komutanlığı Su Altı Arama ve Kurtarma Timi'nin gölet ve çevresinde yapılan çalışmalar sonucunda Moradi'nin cansız bedeni bulundu. Tüfekle vurulduğu ve başında ezilmeler bulunduğu tespit edilen Moradi'nin otopsisinde yakın mesafeden ateş edilmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekibi, Moradi'nin oda arkadaşı Shamsadın Nıkmohammad'ın da aralarında bulunduğu 3'ü Afgan uyruklu 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

Moradi'nin oda arkadaşı Shamsadın Nıkmohammad emniyetteki ifadesinde Moradi'yi kendisine cinsel istismarda bulunduğu ve bütün işleri kendisine yaptırdığı gerekçesiyle öldüğünü itiraf etti.

CESEDİ KALDIKLARI ODADAN AŞAĞI ATMIŞ

Shamsadin Nikmohammad, bu sabah yapılan yer göstermede olayın tüm detaylarını anlattı. Moradi'nin başındaki ezilmelerin kaldıkları odanın balkonundan atılması sonucu oluştuğu tespit edildi. Gözaltındaki 5 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal