Antalya'da Gelinlerin Biri Uçaktan Gelinlikle İndi, Öteki Yolu Kapatıp Oynadı

Antalyalı gelinlerin ilgi çeken görüntüleri görenleri hem güldürdü hem şaşırttı. Gelinlerden biri uçağı kaçırmamak için gelinlikle yola çıkarken öteki nikahın ardından kapatılan yolu damatla beraber oyun pistine çevirdi.

22.09.2020-14:09 - (Son Güncelleme: 22.09.2020-14:11)

Mersin’de düğünden çıktıktan sonra balayı için Antalya uçağına son dakikada yetişen yeni evli çift, giysilerini bile değişecek fırsatı olmayınca havaalanına gelinlik ve damatlıkla gitmek zorunda kaldı. O dakikalar başka vatandaşların cep telefonlarına kaydedildi.

Mersin’den düğünlerini yaptıktan balayı için Antalya’yı tercih eden çift, Adana aktarmalı uçağı kaçırmamak için giysilerini değişecek zaman bulamadı.

Uçağa son anda yetişen çift, gelinlik ile damatlıkla bindiği uçaktan Antalya Havalimanı’nda iniş yaptı. Havaalanındaki yolcular hayretini saklayamazken, çift eşyalarıyla beraber balayı için yola koyuldu.

SOKAĞI ARAÇLARLA KAPATIP DANS PİSTİNE ÇEVİRDİLER

Antalya’dan gelen başka bir görüntü de yeni evlenen çift için arabalarla kapatılan yol, dans pistine döndü. Gelin, damat ile bir takım davetliler, arabalarından açtıkları müzik eşliğinde oynadı. Davetlilerden bir takımı arabalarına yaslanarak oynayanlara alkış tuttu.

 

Düğün görüntüleri  orada olanların cep telefonu kameralarına kaydedildi ve o görüntüler oldukça ilgi topladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal