Antalya'da Benzin İstasyonunu Basan 2 Kişi Darbedildi

Antalya'da para meselesi yüzünden benzin istasyonunu basan 2 kişi, daha sonra olay yerine gelen 5 kişi tarafından darbedildi. 2 kişi araca bindirilmek istenirken, olay kameralara yansıdı.

04.06.2020-16:33 - (Son Güncelleme: 04.06.2020-16:24) Antalya'da Benzin İstasyonunu Basan 2 Kişi Darbedildi

Olay, Antalya'nın Manavgat ilçesi Hatıplar Mahallesi D-400 kara yolu kenarında bulunan bir akaryakıt istasyonunda yaşandı. Alınan ilk bilgilere göre, 2 şahsın zorla otomobile bindirilerek kaçırılmaya çalışıldığı ihbarının alınması üzerine Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda soruşturma başlatıldı.

Ekiplerin yaptığı araştırma neticesinde, Antalya plakalı araç ile akaryakıt istasyonuna gelen E.Y. ve E.E. isimli şahısların, akaryakıt istasyonundayken olay yerine gelen Antalya plakalı başka bir otomobilden inen F.B, L.K. ve M.V. isimli şahıslar ile Denizli plakalı araç ile olay yerine gelen O.F. ve S.E. isimli şahıslar tarafından zorla bagaja sokulup darp edildiği, diğerinin de yine zor kullanılarak kendi otomobiline bindirilerek kaçırılmaya çalışıldığı tespit edildi.

Olayın alacak-verecek meselesinden dolayı çıktığı değerlendirilirken, 5 şüphelinin tamamı yakalandı. gözaltına alınan şüpheliler, Manavgat Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Yaşanan olay ise kameralara yansıdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal