Antalya'da 3 Gün 3 Gece Süren Hint Düğünü Dikkat Çekti

Antalya'da yapılan binlerce çiçek ve özel dekor malzemelerinin kullanıldığı Hint düğünü büyük dikkat çekti.

14.12.2019-17:32 - (Son Güncelleme: 14.12.2019-17:26) Antalya'da 3 Gün 3 Gece Süren Hint Düğünü Dikkat Çekti
Antalya'da yapılan binlerce çiçek ve özel dekor malzemelerinin kullanıldığı Hint düğünü büyük dikkat çekti.
Hindistan'ın varlıklı ailelerinden olan bir çiftin düğünü, 200'ü aşkın davetlinin katılımıyla Antalya'da gerçekleşti. Hint düğünü organizasyonları yapan Inventum Global tarafından organize edilen ve 3 gün 3 gece devam eden düğün için çok sayıda yabancı aşçı, prodüksiyon, dekor ve teknik ekip çalıştı. Bahsi geçen Hint düğününde, binlerce çiçek ve özel dekor malzemesi dikkat çekti. Çift ve yakınlarının üç gün süreyle yöresel kıyafetleriyle dans etmesi renkli görüntüler oluşturdu.
Inventum Global Kurucu Ortağı Bünyat Özpak, ailelerin, gelin ve damadın bir ömür boyunca hayalini kurduğu bir düğünü gerçeğe dönüştürdüklerini dile getirdi.
Düğünün hazırlığının aylarca sürdüğünü ifade eden Özpak, şunları kaydetti: "Sürdüre geldiğimiz yoğun pazarlama faaliyetlerimiz neticesinde, Hindistan'dan ülkemize gerek destinasyon düğünü, gerek toplantı grupları anlamında üretkenliğimizi artırıyoruz. Kasım ve mayıs döneminde, geçmiş yılların çok üzerinde bir kapasiteyi ülkemize getirdiğimiz için çok mutluyuz. Hint grup faaliyetlerimizin önemli bir parçası olan destinasyon düğünlerinde, 2020 yılında da büyük bütçeli muhteşem düğünlere imza atmaya devam edeceğiz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal