Antalya'da 20 Yaşındaki Kız Hortuma Yakalandı

Antalya'nın Kemer ilçesinde denizdeki dalgaları seyretmek için evinden araçları ile çıkan Ayla Acar ile kızı Buse Acar hortuma yakalandı. Vatandaşların yardımı ile anne araçtan çıkartılırken, 20 yaşındaki Buse ise gözden kayboldu.

25.01.2019-10:18 - (Son Güncelleme: 25.01.2019-10:12) Antalya'da 20 Yaşındaki Kız Hortuma Yakalandı

Antalya’nın Kemer ilçesinde dün saat 15.00 sularında manzara seyretmek için evinden araçları ile çıkan Ayla Acar ile kızı Buse Acar (20), Kuzdere Mahallesi Kemer Küçük Sanayi Sitesi önüne geldiği esnada hortuma yakalandı.

ANNE ÇIKARILDI, BUSE ACAR KAYBOLDU

Ayla Acar’ın kullandığı araç, hortumun etkisiyle Ağva Deresi’ne uçtu. İnsanların müdahalesi ile anne araçtan çıkartılırken, 20 yaşında Buse Acar ise gözlerden kayboldu.

Genç kızı aramak için bölgeye çok sayıda birim gönderildi. Buse’yi bulmak için AFAD, UMKE ve Sahil Güvenlik birimleri havadan, karadan ve dalgıçlar da dere içinden arama çalışması başlattı. Yaralanan Ayla Acar ise, Kemer Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

ARAÇ VİNÇLE DEREDEN ÇIKARILDI

Antalya Valisi Münir Karaloğlu da, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile beraber bölgeye gelerek çalışmaları yerinde inceleyip bilgi aldı. Derede olan araç ise vinç yardımıyla dereden çıkartıldı.

Bu esnada olayın olduğu sanayi sitesinde esnaf olan Ahmet Acar’ın şok içinde olduğu gözlendi.

Kemer Kaymakamlığı'nı vekaleten yapan Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten Baba Acar’ı sakinleştirmeye uğraştı.

"GELME DEDİM, DENİZDE DALGALARI SEYREDECEĞİM DEMİŞTİ"

Olay öncesi eşiyle telefonla konuştuğunu anlatan Acar, “Ona, buraya gelme’ dedim. Ben dört duvar arasında kapalı kaldım, gidip denizde dalgaları seyredeceğim’ demişti.” dedi.

2 çocuk babası Acar’ın seneler önce oğlunu trafik kazasında kaybettiği öğrenildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal