Antalya'da 20 Yaş Altı Yolcuların Ulaşım Kartları Kapatıldı

Coronavirüsün yayılması amacıyla önceki gün Cumhurbaşkanlığı kararıyla 20 yaş altı kişilerin sokağa çıkması yasaklandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ise bu önlemin garantörü niteliği taşıyan yeni bir uygulama başlattı. Kentte 20 yaşından küçük yolcuların ulaşım kartları kapatıldı.

04.04.2020-13:55 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-13:44) Antalya'da 20 Yaş Altı Yolcuların Ulaşım Kartları Kapatıldı

Coronavirüsün yayılması amacıyla önceki gün Cumhurbaşkanlığı kararıyla 20 yaş altı kişilerin sokağa çıkması yasaklandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ise bu önlemin garantörü niteliği taşıyan yeni bir uygulama başlattı. Kentte 20 yaşından küçük yolcuların ulaşım kartları kapatıldı.

Antalya'da coronavirüs riski sebebiyle sokağa çıkmaları engellene 20 yaş altı gençlerin yasağa uymaları için ulaşım kartları da kullanıma kapatıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya üzerinden, yeni tip coronavirüs (COVID-19) tehlikesinin ilerlemesini engellemek için ek önlemler alındığını dile getirdi. Öte yandan halkın can sağlığını riske atmamak için maskesiz toplu taşıma kullanımlarının da yasaklandığını dile getiren Muhittin Böcek, şu açıklamayı yaptı:
"Hep birlikte kurallara uyarak bu zor günleri aşacağız. Coronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 20 yaş altındaki gençlerimizin ulaşım kartları geçici süreyle kullanıma kapatılmıştır."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal