Antalya'da 2 Kişiyi Öldüren Sanığın Ölüm Listesi Yaptığı Belirlendi

Antalya'da 2 kişiyi öldürüp, 3 kişiyi yaralayan 66 yaşındaki İsmail Yılmaz'ın 10 kişiyi ölüm listesine aldığı bildirildi.

24.10.2020-17:03 - (Son Güncelleme: 24.10.2020-16:34) Antalya'da 2 Kişiyi Öldüren Sanığın Ölüm Listesi Yaptığı Belirlendi

Antalya'da 2 kişiyi öldürüp, 3 kişiyi yaralayan 66 yaşındaki İsmail Yılmaz, 4 defa ömür boyu hapis cezası talebiyle ilk kez hakim karşısına çıkarak ifade verdi.

İsmail Yılmaz'ın bahçede ekili kabaklarına bakmadığı gerekçesiyle köyde 10 kişiyi ölüm listesine aktardığı beliritildi.

Ağustos ayının ortalarında Antalya'nın Aksu ilçesine bağlı Yurtpınar Mahallesinde yaşanan olayın detayına göre, İsmail Yılmaz komşusu olan aynı isimli yeğeni İsmail Yılmaz'ın evine gitti.

Amca Yılmaz, kendisiyle aynı isimli yeğenine, aracına bindiği esnada av tüfeğiyle ateş etti. Yeğen Yılmaz aracından inip, kaçmaya çalışırken amca Yılmaz, tüfeği art arda hedef aldı.

Bunun ardından saldırgan İsmail Yılmaz, ateş sesine koşan yengesi Şerife Yılmaz ile yeğeninin eşi Zahide Yılmaz'ı da hedef aldı.

Şerife Yılmaz göğsünden, gelini Zahide Yılmaz ise ellerinden yaralandı.

Bunun ardından ortalığa rast gele ateş açan İsmail Yılmaz, yakındaki bir serada görev yapan Veli Uyan'ı (33) da öldürdü.

İsmail Yılmaz, bir marketten aldığı dondurmayı yedikten sonra Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek, teslim oldu.

Dehşete saçan cinayetten yaralı kurtulan Tuğba Avcı, İsmail Yılmaz'ın 10 kişiyi ölüm listesine aldığını kaydederek, şunları söyledi:

''Sanığın yerde yatan birine tüfek doğrulttuğunu gördüm. Ben balkona çıktığımda sanık döndü, bizim eve doğru da ateş etmeye başladı.

O sırada sol göğüs üstü omzumdan saçma taneleriyle yaralandım. Önce jandarmayı, sonra ambulansı aradım.

İsmail Yılmaz ile komşuluk dışında akrabalık bağımız yok. Daha önce babam gibi kendisi de arazilerine kabak ekmişti.

Babamı kabağa bakmak için çağırmış. Babam da gitmeyince sanık bunu husumet nedeni saymış ve köyde 10 kişi öldüreceğini listelemiş. Onların içinden birisi de babammış. Sanıktan şikayetçiyim''

Mahkeme heyeti sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek, eksiklerin giderilmesi için duruşmayı ileri tarihe attı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal