Antalya Valisi'nden Muhtarlara: Fotoğrafını Çekip Bana Gönderin!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu muhtarlara, "Mesai saati içinde kahvaltı yapan görürseniz fotoğrafını çekip bana gönderin" dedi.

19.10.2018-15:24 - (Son Güncelleme: 19.10.2018-15:16) Antalya Valisi'nden Muhtarlara: Fotoğrafını Çekip Bana Gönderin!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, makamında ağırladığı muhtarlara, "Halen kahvaltı yapan varsa, halen masasını bırakıp sigara içmek için kupasını alıp dışarı giden varsa fotoğrafını çekip bana yollayın." dedi.

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Vali Karaloğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebi ile şehirde faaliyet yapan muhtar federasyon şube başkanları ve mahalle muhtarlarını ağırladı. Muhtarların talep ve problemlerini dinleyen Karaloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda ilk kez halkın her tarafından insanların olacağını söyleyerek, muhtarların da katılmasını talep etti. Muhtarlar, mesai saati içindeki kahvaltı ve sigara içmenin önemli bir problem olduğunu, Vali Karaloğlu'nun bu doğrultudaki talimatı için teşekkür etti.

"KİMSE KAHVALTI YAPMASIN DEMİYORUZ AMA..."

Karaloğlu, bunun ardından, gazetelere baktığında, bir sendikanın "Vay efendim şöyleymiş" gibi açıklamaları bulunduğunu, onun haricinde herkesin olumlu karşıladığını ifade etti.

"Biz kimse kahvaltı yapmasın demiyoruz. Kahvaltı vakti milletin zamanından çalınmasın. Adam 07.00'da gelsin dairede 08.00'e dek kahvaltı yapsın. Fakat 08: 00'dan sonra bir dakika dahi halkın zamanını kahvaltı için çalmasın." diyen Karaloğlu, dairelerden bunu talep ettiklerini açıkladı.

"ALLAH RIZASI İÇİN BUNU YAPIN"

Kapalı yerlerde sigara içme yasağının, "mesaiden çalma" mekanizmasına döndüğünü söyleyen Karaloğlu, buna izin veremeyeceklerini ifade etti. Sigara içenin her 20 dakikada bir kendisine mola verip, dışarı çıktığını kaydeden Karaloğlu, şunları söyledi: "Sigara içmeyen çalışıyor. Neden biz sigara içmeyeni cezalandıralım. Böyle bir şey olamaz. Siz de peşinde olun, dairelerde bizim bu talimatımıza karşın halen kahvaltı yapanlar varsa izleyin. Siz muhtarsınız, toplum için denetleme yapıyorsunuz. Halen kahvaltı yapan varsa, halen masasını bırakıp sigara içmek için kupasını alıp dışarı giden varsa fotoğrafını çekip, bana yollayın. Allah rızası için bunu yapın. Toplumsal denetim olarak bunu yapın."

"HERKES KAHVALTISINI EVİNDE YAPIP MESAİYE GELECEK"

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, iki gün önce "2018 senesi 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı"nda, kurumlarda sabah mesaisinde kahvaltı olmasına tepki göstererek, "Kurumlarda kahvaltı yapılmasını bugünden itibaren yasaklıyoruz. Bundan böyle herkes kahvaltısını evinde yapıp mesaiye gelsin." açıklamasında bulunmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal