Antalya Konyaaltı Sahilinde Denize Giren Kişiye Para Cezası Kesildi

Ülkemizde coronavirüs tedbirleri kapsamında birçok önlem alındı. Alınan önlemler kapsamında Antalya Konyaaltı sahiline giriş çıkışlar kapatılırken, denize giren bir vatandaş ceza yedi.

06.05.2020-16:56 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-17:06)

Ülkemizde ilk coronavirüs vakası 11 Mart tarihinde görülürken, şimdiye kadar birçok önlem alındı. Bu önlemler arasında sahiller de yer aldı. Sahillere giriş çıkış yasaklanırken, dünyaca ünlü Antalya Konyaaltı sahili de coronavirüs tedbirleri kapsamında boş kaldı. 

Denetimler sırasında Konyaaltı sahilinde yüzen Mehmet Yeşifçi adlı kişi ekipler tarafından denizden çıkarıldı. Yeşifçi, ekipler tarafından uyarıldı ve kendisine yasak hatırlatıldı. Öte yandan kuralları ihlal eden adama 3 bin 150 lira para cezası kesildi.

"NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA ANLADIM"

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Yeşifçi, "Akdeniz'i boş, tertemiz ve kirlenmemiş görünce dayanamadım. '10 dakika bir denize girip rahatlayayım' dedim. 5 dakika bile olmadan polisler geldi, denizden çıkarıp, ceza yazdı. Kuralların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. Cezayı severek ödeyeceğim." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal