Annesini ve Kız Kardeşini Darbetti: Sesimizi Ölmeden Duyun

Ankara'da meydana gelen olayda, annesi ve kız kardeşini öldüresiye döven Şükrü Can gözaltına alındı. Şükrü Can uzaklaştırma kararı ile serbest bırakılırken, genç kız, "Bizi öldürecek, sürekli şiddet uygulayıp ölümle tehdit ediyor. Sesimizi ölmeden duyun." dedi.

30.04.2020-13:26 - (Son Güncelleme: 30.04.2020-13:06) Annesini ve Kız Kardeşini Darbetti: Sesimizi Ölmeden Duyun

Olay, geçtiğimiz gün Ankara'nın Sincan Mahallesi'nde meydana geldi. Şükrü Can aynı evde yaşadığı annesi Meryem ve kız kardeşi Kamer Can ile sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşadı. Tartışma büyürken, Şükrü Can, annesi ve kız kardeşine saldırarak darbetti. Saldırı sonrası kanlar içinde kalan Meryem ve Kamer Can, Sincan Devlet Hastanesine gitti. İkili burada tedavi altına alınırken, Meryem Can'ın kafası, Kamer Can'ın ise burnunda kırık saptandı. Anne ve kızı darp raporu aldı ve polis merkezine giderek Şükrü Can'dan şikayetçi oldu. Anne polislere, oğlunun sürekli olarak kendilerine şiddet uyguladığını söyledi ve "Bizi öldürecek, sürekli şiddet uygulayıp ölümle tehdit ediyor. Baş edemiyoruz, onu tutuklayın, dışarıda kaldığı sürece hayati tehlikemiz var. Bizi öldürmeden önlem alın." dedi.

Şükrü Can şikayet üzerine gözaltına alındı. Olayı gerçekleştirdiği gün alkollü olduğunu belirten Şükrü Can, polisteki ifadesinin ardından savcılık tarafından uzaklaştırma kararı verilerek serbest bırakıldı.

"BİZİ ÖLÜMLE TEHDİT EDİYOR"

Bunun üzerine üniversite öğrencisi olan Kamer Can Twitter hesabından paylaşımda bulundu ve "Ağabeyim Şükrü Can tarafından annem ve ben şiddet gördük. Daha önce de birçok kez fiziki şiddete maruz kaldık. Hastaneden rapor alıp karakola gittik. Ağabeyimin daha önce de sabıkasının olmasına rağmen sadece uzaklaştırma kararı alındı. Can güvenliğimiz yok ve bizi ölümle tehdit ediyor. Sesimizi ölmeden duyun." dedi.

Bu paylaşımın ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı ve "6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun' çerçevesinde Ankara Batı Adliyesi tarafından soruşturma başlatılmıştır." denildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal