Annesini Çekiçle Öldürdü, Cesedin Olduğu Evde Parti Verdi

İstanbul Arnavutköy'de annesini çekiçle öldürdükten sonra cesedini battaniyeye sararak boş araziye gömen Batuhan Ünal ilk kez hakim karşısına çıktı.

19.10.2020-15:36 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-15:18) Annesini Çekiçle Öldürdü, Cesedin Olduğu Evde Parti Verdi

Arnavutköy'de annesi Melahat İşbir'i çekiçle öldürdükten sonra battaniyeye sarıp boş araziye gömen Batuhan Ünal'ın yargılanmasına başlandı. Bakırköy 21. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmaya tutuklu sanıklar Batuhan Ünal ve Furkan Salih Gürek getirildi. Duruşmaya taraf avukatları ve Melahat İşbir'in akrabaları da katıldı.

ANNESİNİ TANIMADIĞI BİR ERKEKLE GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Tutuklu sanık Batuhan Ünal, savunmasında annesi ile babasının ayrıldığını ve 8 aydır annesiyle birlikte yaşadığını söyledi. Annesini tanımadığı bir erkekle gördüğünü iddia eden sanık Ünal, "Olayın şokuyla bir şey yaşamadan evden ayrıldım. Birkaç saat sonra eşyalarımı toplayıp babamın yanına taşınmak üzere eve gittim. Odama girip eşyalarımı toplamaya başladığımda, annem ne olduğunu sordu. Babamın yanına gideceğimi söylediğimde 'Baban gibi korkak mı olacaksın' gibi sözler söyledi" dedi.

"SES KESİLİNCE ÖLDÜĞÜNÜ ANLADIM"

"Kendisi gibi bir annem olmasından utandığımı söyledim" diyen Ünal, annesinin kendisine tokat atıp küfür ettiğini öne sürdü. Ünal, "Babamla ilgili de kötü sözler söyleyince sinirlenip ne yaptığımın farkında olmaksızın yakınımızda bulunan ayakkabılıktaki çekici alarak kendisine vurdum. Kasten kafasına doğru öldürmek amacıyla vurmadım. Annem kanlar içinde yatıyordu, hırıltı sesi geliyordu. Ses kesilince öldüğünü anladım." diye konuştu.

Sanık Ünal, o gün evden ayrıldığını, akşam geri dönerek evi temizlediğini annesini battaniyeye sardığını anlattı. Cesedin birkaç gün battaniyeye sarılı şekilde durduğunu söyleyen Ünal, "Teslim olmayı düşündüm, ancak cezaevine girmekten koktum. Daha sonra arkadaşıma durumu anlattım, battaniyeye sarılı cesedi Furkan ile birlikte evden çıkarıp araziye götürerek gömdük. Yaşadıklarımın göz önüne alınmasını talep ederim" ifadelerini kullandı.

"CESEDİN BULUNDUĞU EVDE PARTİ YAPTI"

Melahat İşbir'in kardeşi Fatih İşbir ise şikayetçi olduğunu söyleyerek "Kardeşimin bir başkasıyla ilişkisi olduğu iddiası doğru değildir. Sanık askere gidecekti, borç batağına düşmüştü. Annesini borçlarından kurtulmak için kredi almaya zorluyordu. Bu nedenle aralarında tartışmalar vardı. Sanığın olaydan üç gün sonra annesinin cesedinin bulunduğu evde arkadaşları ile parti yapıp bunla ilgili görüntüleri sosyal medyadan paylaştığını da gördüm. Bu görüntüler daha sonra silinmiştir" diye konuştu.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına ve eksikliklerin giderilmesi için duruşmanın ertelenmesine karar verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal