Ankara'yı Hareketlendiren İddia! Melih Gökçek AK Parti'nin Adayı Olacak

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu dikkat çeken bir iddiada bulundu. Uğuroğlu'nun iddiasına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Melih Gökçek bir görüşme gerçekleştirdi. Melih Gökçek'in AK Parti'nin Ankara adayı olabileceği iddiası ortaya atıldı.

15.11.2018-12:27 - (Son Güncelleme: 15.11.2018-15:21)

Yeniçağ yazarı Orhan Uğuroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Melih Gökçek'in bir araya geldiğini , Gökçek'in tekrar aday gösterilebileceğini iddia etti.

Orhan Uğuroğlu, "Buzlar eridi Erdoğan, Gökçek ile bir araya geldi" başlığıyla paylaşılan yazısında "Bir senedir hiç görüşmeyen Erdoğan ve Gökçek bir hafta önce görüştü. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 'metal yorgunluğu' nedeni ile istifasını talep ettiği Melih Gökçek'i görüşmeye çağırdı" iddiasını öne sürdü.

"ERDOĞAN, GÖKÇEK'İ ÇANKAYA KÖŞKÜ'NE DAVET ETTİ"

"Hayır, Beştepe'deki saraya değil, AK Parti Genel Merkezine değil. Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanlığına verilen Çankaya Köşkü'ne çağırdı. Melih Gökçek'i. Çünkü bu toplantının bütünüyle gizli olması gerektiğini talep etti Erdoğan" sözlerini kullanan Uğuroğlu, söz hususu iddiaya yer verdiği yazısına şöyle devam etti:

"GÖKÇEK, ADAY GÖSTERİLMEYE ÇOK YAKIN"

"Hatta görüşme esnasında Gökçek'e de bu hususta açıklama yapmamasını söylediğini ifade edebilirim. Peki, Erdoğan ve Gökçek 1,5 saat devam eden görüşmede neler görüştüler. Görüştükleri ana mesele tabiki yerel seçim oldu. Gökçek görüşmenin başında Erdoğan'a AK Parti'nin üyesi olduğunu, başka hiçbir partiden aday olmayacağı gibi AKP'den de ayrılmayacağını ifade etti. Devlet Bahçeli ile konuşmadığını ve kendisine MHP'den resmi bir teklif de gelmediğini ifade eden Melih Gökçek'in, "Sayın Cumhurbaşkanım siz her ne kadar yerel seçimde AK Parti ile MHP ittifakına gerek duymuyorsunuz fakat benim yaptırdığım anketler ve gözlemlerim bu ittifakın çok faydalı olacağını ifade ediyor" dediğini öğrendim. Görevden süresini bitiremeden hiçbir neden gösterilmeden alınması sebebi ile Erdoğan'a bir senedir kırgın olan Gökçek ile Erdoğan'ın görüşmesinin en önemli neticesi şudur: Melih Gökçek, AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olmaya çok yakın."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal