Ankara'da Taciz İddiası! Taşlı Sopalı Kavga

Ankara'da meydana gelen olayda, bir grup liseli genç kız arkadaşlarının sözlü taciz edildiğini iddia etti. Grup, arkadaşlarına tacizde bulunduğunu öne sürdüğü kişileri taş ve sopalarla dövdü.

27.03.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-11:39)

Olay, Ankara'nın Çankaya ilçesi Kültür Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde yaşandı. Bir grup liseli genç kız arkadaşlarının sözlü şekilde tacize uğradığını iddia etti. Grup daha sonra tacizde bulunduğu öne sürülen kişilerle tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 

Liseli gençler yerden aldıkları kaldırım taşlarını karşı grubun üzerine atmaya başladı. Tacizde bulunduğu iddia edilen kişiler kaçarken, liseli grup yaklaşık 100 metre kadar bu kişileri kovaladı. Kaçan grubu yakalayan liseliler, yanlarındaki sopalarla tacizde bulunduğu iddia edilen kişileri dövdüler.

Bu anlar ise çevredeki bulunan kameralara yansıdı. Görüntülerde bir grup gencin yerden kaldırım taşlarını alarak karşı gruba attığı görülüyor. Olay dakikalarca sürerken, grubun arasında bir kızın olduğu da görülüyor ve kız da grup tarafından dövülen kişiye saldırıyor. Liseli grup olayın ardından hızla uzaklaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal