Ankara'da Silahlı Kavga! 2 Kişi Öldü, 2 Yaralı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde, silahlı kavga sonucu aynı aileden 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

25.12.2019-12:17 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-12:22) Ankara'da Silahlı Kavga! 2 Kişi Öldü, 2 Yaralı

Ankara'ya bağlı Çubuk'ta meydana gelen bir silahlı kavganın ardından aynı ailenin mensubu 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Ulus'ta yer alan alkollü bir eğlenceli mekanında birlikte alkol alan Kadir A, Alparslan A. ve Kazım Y. arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü kavga yaşandı. Söz konusu kavgadan sonra Çubuk ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne giden Kazım Y, yaşadığı kavgayı akrabalarına bahsetti.
Bunun üzerine Gümüş Caddesi'nde karşılaşan Kadir A. ve Alparslan A ile Kazım Y. ve yanındaki akrabaları arasında arbede yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Kadir A. ve Alpaslan A, tabancayla ateş ederek Fatih (24), Mevlüt (43), Şükrü (37) ve İlyas Yayabaşı'yı (22) yaraladı. Olay yerindeki görgü tanıklarının ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans intikal etti.

Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Mevlüt Yayabaşı ile Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne gönderilen Şükrü Yayabaşı müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleleri yapılan Fatih Yayabaşı ve İlyas Yayabaşı ise Ankara’daki diğer hastanelere gönderildi.
Kavganın taraflarından Kazım Y, gözaltına alındı. Olay yerinden firar eden Kadir A. ve Alparslan A'nın yakalanması için polis ekipleri soruşturma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal