Ankara'da Mezarlıklar Ziyarete Kapatıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi coronavirüs önlemleri kapsamında birçok tedbir almaya devam ediyor. Alınan son karara göre, Ankara'da mezarlıklar ziyarete kapandı.

08.04.2020-15:11 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-14:57) Ankara'da Mezarlıklar Ziyarete Kapatıldı

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını ülkemizde etkisini göstermeye devam ediyor. Hükümet en üst koldan en alt kola kadar tüm önlemleri almaya devam ediyor. Özellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi bu konuda önemli çalışmalar yapıyor. Salgına karşı her gün yeni bir önlem alınırken, bugün yeni bir karar daha alındı. 

Konuyla ilgili olarak belediyenin sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı ve salgın nedeniyle hayatını kaybedenlerin defin işlemlerini dair bilgi verildi. Defin işlemlerinin günlük olarak devam ettiği aktarılırken, "Coronavirüs salgını nedeniyle hemşerilerimizin güvenliği adına cenaze sahipleri haricinde mezarlıklarımız geçici süreyle ziyarete kapatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

CORONAVİRÜSTE SON DURUM

Türkiye'de 11 Mart tarihinde ilk vaka tespit edilirken şimdiye kadar toplamda 34 bin 109 vaka tespit edildi. Hayatını kaybedenlerin sayısı 725'e yükselirken, tedavisi sonrası sağlığına kavuşanların sayısı ise bin 582'ye çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal