Ankara’da Mehmet Akif Ersoy Fotoğrafları Sergileniyor

Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası dolayısıyla Sebilürreşad dergisi tarafından açılan "Akif Fotoğrafları Sergisi" sanatseverleri bekliyor.

21.12.2019-17:38 - (Son Güncelleme: 21.12.2019-17:31) Ankara’da Mehmet Akif Ersoy Fotoğrafları Sergileniyor

Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası dolayısıyla Sebilürreşad dergisi tarafından açılan  "Akif Fotoğrafları Sergisi" sanatseverleri bekliyor.
Ankara'da, Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası sebebiyle Sebilürreşad dergisi tarafından "Akif Fotoğrafları Sergisi" katılımcılara açıldı.
Mustafa Kemal Atatürk'ün, Ersoy ile bir araya geldiği, tarihi Atatürk odasının içinde bulunduğu Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi binasındaki sergiyi, Mehmet Akif Ersoy'un torunu Selma Ersoy Argon da ziyaret etti.
Argon, "Bugün dedeciğimin doğum günü. Sağ olsun Cumhurbaşkanımızın izinleriyle bu hafta, Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası olarak kutlanacak. Bir hafta boyunca etkinlikler yapılacak. Dedeciğim diyorum ama aslında o hepimizin dedesi" dedi.
Mehmet Akif Ersoy'un torunu Selma Ersoy Argon, ziyaretçilere fotoğraflar hakkında bilgi aktardı. Mehmet Akif Ersoy fotoğraflarından oluşan sergi, bir hafta boyunca ziyarete açık olacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal