Ankara'da Mansur Yavaş'ın Yerine Metin Özarslan İsmi Konuşulmaya Başlandı

CHP ve İYİ Parti'nin Ankara adayı olacağı iddia edilen Mansur Yavaş'ın adaylığında sıkıntı çıktığı bildirildi. Yavaş'ın yerine adı geçen isim ise Metin Özarslan oldu.

08.12.2018-10:46 - (Son Güncelleme: 08.12.2018-10:40) Ankara'da Mansur Yavaş'ın Yerine Metin Özarslan İsmi Konuşulmaya Başlandı

"Ankara rozetsiz olarak idare edilmelidir" biçimindeki çıkışıyla bütün dikkatleri üstüne çeken ve CHP'nin bazı taraflarından tepki toplayan Mansur Yavaş'ın Ankara adaylığının zora girdiği iddia ediliyor.

FARKLI BİR İSİM GÜNDEME GELDİ

Mansur Yavaş'ın bu çıkışı ardından Ankara'da yeni bir formül üstünde çalışan CHP ve İYİ Parti görevlileri, Metin Özarslan adını gündeme taşıdı. Özarslan'ın adı daha önce CHP Mamak Belediye Başkan adayı olarak da düşünülmüştü.

ANKARA'YI YAKINDAN TANIYOR

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı olan Özarslan, Ankara Üniversitesi Ankara Çalışmaları, Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde de (ANKAMER) Danışman olarak vazife yaptı. Özarslan, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nde vazife yapıyor.

MÜZAKERELERİ TEZCAN VE AYDIN YÜRÜTÜYOR

İki parti adına teknik görüşmeleri CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yapıyor.

"AK PARTİ'DEN TEKLİF ALDIM" DEMİŞTİ

Öte taraftan daha önce yaptığı bir açıklamada "AK Parti'den de teklif aldım" sözlerini kullanan Mansur Yavaş, CHP ve İYİ Parti'nin ortak adayı olmaması hususunda nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal