Ankara'da Kum Fırtınası: 6 Yaralı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde kum fırtınası meydana geldi. Polatlı'yı devasa bir toz bulutu kapladı.

12.09.2020-16:09 - (Son Güncelleme: 12.09.2020-17:16)

Ankara'nın Polatlı ilçesinde kum fırtınası meydana geldi. Polatlı'yı devasa bir toz bulutu kapladı.

Polatlı'da kum fırtınası meydana geldi. İlçeyi devasa bir toz bulutu kapladı. Fırtına şehrin batı ve kuzey bölgelerinde etkili oldu.

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde hakim olan kum fırtınası yaşamı durma noktasına getirdi. Aniden tüm gökyüzünü kaplayan toz bulutu sebebiyle insanlarlar oldukça telaş yaşadı. Fırtınası Ankara merkezde de hakim oldu.

6 YARALI

Ankara Valisi Vasip Şahin, fırtınaya ilişkin 'Polatlı'da şiddetli rüzgardan uçan parçalar nedeniyle 6 kişi yaralandı' açıklamasında bulundu.

Haymana ve Polatlı ilçelerinde saat saat 15.00 sularında rüzgarın tesiriyle kum fırtınası oluştu. Aniden tesirini gösteren fırtına sebebiyle gökyüzünü devasa bir toz bulutu kapladı.

Bilhassa Polatla'da kum fırtınası ile beraber gökyüzünde devasa toz bulutları meydana geldi. Görüş mesafesini azaltan fırtına sebebiyle telaşa kapılan vatandaşlar, boş yerlere kaçmaya çalıştı.

Ev ile iş yerlerinin çatıları uçtu, bir takım ağaçlar devrildi. Fırtına sebebiyle kent merkezinde elektrikler kesildi. Bu esnada bir kafede elektrik kesintisi sebebiyle dört kişi asansörde kaldı.

Hadise yerine gönderilen itfaiye görevlileri mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Kent merkezindeki bir takım esnaf da kum fırtınası sebebiyle iş yerleri zarar almaması için kepenk kapattı. Kum fırtınasının hala devam ettiği aktarıldı. Kum fırtınası Başkentte de kısmen etkili oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal