Ankara'da Komşu Kavgasında Pompalı Dehşeti: 1'i Ağır 3 Yaralı

Ankara'da aynı apartmandaki komşular arasında çıkan pompalı tüfekli kavga sonucunda 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

07.10.2020-09:51 - (Son Güncelleme: 07.10.2020-09:46) Ankara'da Komşu Kavgasında Pompalı Dehşeti: 1'i Ağır 3 Yaralı

Olay, Ankara'nın Mamak ilçesi Bahçelerüstü Mahallesi 279'uncu Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. Mustafa A. ile önceden husumetli olduğu komşuları arasında kavga çıktı. Yaşanan arbede sonrasında eline pompalı tüfek alan Mustafa A., S.K. isimli kadın, R.B. ve ismi belirlenemeyen komşusuna ateş etti. R.B. sırtından vurularak ağır yaralanırken, diğer iki kişi de isabe eden saçmalar sonucu yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Mustafa A. ise olay yerinden kaçtı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Sırtından vurularak yaralanan S.K.'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri Mustafa A.'yı kısa süre içinde yakalayarak gözaltına aldı.

ŞÜPHELİNİN EVİNDE UYUŞTURUCU BULUNDU

Olay yerinde yapılan incelemede pompalı tüfekle 12 el ateş edildiği tespit edildi. Saldırganın evinde yapılan incelemede uyuşturucu madde bulunduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin arama çalışması sonucunda 3 kişiyi yaralayan Mustafa A. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme kapsamında 2 kişi daha gözaltına alındı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal