Ankara'da Karne Günü Silahlı Kavga! 1 Öğrenci Başından Yaralandı

Ankara'nın Mamak ilçesinde karne günü cereyan eden olayda bir lisenin önünde bazı kişiler kuru sıkı silahla havaya ateş açtı. Ardından bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Olayda 1 öğrenci başından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

08.06.2018-14:12 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-14:04) Ankara'da Karne Günü Silahlı Kavga! 1 Öğrenci Başından Yaralandı

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir lisede karne dağıtım töreni esnasında kurusıkı silahla havaya ateş açan şahısların karıştığı kavgada 1 öğrenci kafasından yaralandı.

Olay, saat 10.00 sularında Mamak Suzan-Mehmet Gönç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde cereyan etti. Alınan bilgiye göre, öğrencilere karneleri dağıtıldığı esnada elinde silah olan bir şahıs, yanındaki arkadaşıyla okul önünde havaya ateş açmaya başladı. Bu esnada okul bahçesindeki öğrenciler ile iki kişi arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı.

KARNE GÜNÜ BAŞINDAN YARALANDI

Kavgada 1 öğrenci kafasından yara aldı. Araya girenlerin ayırdığı kavga ardından iki kişi, okul önünden ayrıldı. Öğrenciler vaziyeti hemen gerekli yerlere ihbar etti. Kısa zamanda olay yerine gelen sağlık birimleri, yaralanan 12. sınıf öğrencisi A.Y.'yi hastaneye götürdü. Polis birimleri, olay yerinde gerçekleştirdikleri incelemede beş tane boş kovan tespit etti. Olayla alakalı ifadesine başvurulmak için bazı şahıslar da emniyete götürüldü.

Lise öğrencisi Burak Coşkuner, “Biz karnemizi aldık ve ardından dışarı çıktık. Bizim arkadaşlar da kafeye gideceklerdi. O sırada silah sesleri duyduk. Bir tane arkadaşımızı kurusıkı tabancayla kafasından yaralamışlar. Ardından ambulans geldi yaralı arkadaşımızı hastaneye götürdü. Yolda giderken bütün şarjörü sıktılar ve kaçtılar” dedi.

Polis, havaya ateş açarak kavgaya karışan, ardından kaçan şahısları yakalamak için soruşturma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal